Regisztráció Blogot indítok
Adatok
one united

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők legdegeneráltabb BL-fordulóján vagyunk túl, és mindjárt azt is elmondjuk, hogy miért. A pleisztocén óta nem esett ennyi öngól egy kör alatt (hét), hazai csapat csak elvétve tudott nyerni, Chiellini győztes gólt szerzett, Madridban a kapusoknál mentek el otthonról és…..
one united 2009.10.22 09:38:31
@mickeyknox: miért, szerinted hány olyan meccsük volt az elmúlt mondjuk 4 évben amire egy semleges szurkoló is emlékszik és azt mondja: hát igen az a mu egyszerűen szenzációs volt, zsenik voltak, uralták a mezőnyt!?
one united 2009.10.22 12:20:29
@heinrich: nem kell komolyan venni azt a cikket........de a magyar focit sem!
A Konföderációs Kupa jó, értem? Augusztusig nem nagyon lesz tétmeccs, tehát ha kibírtok másfél hónapot rendes foci nélkül, akkor bátran mellőzzétek ezt a sorozatot, de ha igazi futballőrültek vagytok, akkor velünk együtt a képernyőre tapadva csodáljátok Chris Killen és…..
one united 2009.06.15 12:16:25
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
one united 2009.06.05 14:20:42
@_benito: OFF: szar kommunkációt én mellébeszélésnek és hazudozásnak nevezném magyarády részéről.
Imádoma fotexet, de rühellem a klubvezetést
on
Olyan érzésünk van, mintha a szerdai BL-döntő végeztével, amikor Puyol csak rázta és rázta, a 2008-2009-es fociidény is befejeződött volna. Csütörtök reggel az elvonási tünetek is megjelentek, és a Gyalog galopp felidézésénél is csak olyan lovagok jutottak eszünkbe, akik azt…..
one united 2009.05.31 07:27:48
@Dr Jozef Vengloš: @popp: szerintem liverpoolban nem ritka a családon belüli kettősség, nemrég még a spektrumon is volt valami focis sorozat, abban is mutattak közös családi meccsnézéseket, és beszéltek róla, hogy meglepő módon nagyon jól elvannak egymással a két csapat szurkolói a városban...
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
one united 2009.05.28 17:35:45
@freiwald: megvan nektek a Hepaj legújabb száma?
one united 2009.05.27 22:50:29
@clfo: de te se, szánalmaskám!!
one united 2009.05.28 09:38:04
@Ferguson: "benitez és a pool arculcsapása"-:DDD
úgy el pofozták a mut oda-vissza mint a huzat, csak azért vesztették el a bajnokságot mert beállt védelmű kiscsapatok ellen nem bírtak betalálni...

kár itt fényezned a mut, semmi emlékezeteset nem csináltak idén, amiért ők lennének a legjobbak, 5 év múlva senki nem fog rájuk emlékezni, csak a legelvetemültebb szurkolók
Ahogy a farizeusok is mondották anno Pilátusnak: szögezzük le gyorsan az elején. Óriási döntő volt ez, na. Nem tudunk nem vonni párhuzamot az 1994-es és a mostani döntő között, akkor pont a Barcát gondolták topfavoritnak, és lett macska-egér játék, nagy meglepetésre pont…..
Két dologról szokott le az ember manapság. Nyitott szemmel járni és sportnapilapot olvasni. Két hete szakítottunk mindkét hagyományunkkal, aminek gyümölcsét a Tovább után meg is csodálhatjátok. Véleményünk szerint sok kommentárt nem is kell hozzá fűzni, mert úgy szép,…..
one united 2009.05.16 06:48:25
@nekedX: ha úgy olvasod a cikket, hogy tudod, hogy mu szmpatizáns, akkor már nem is olyan durva.
ez a pali volt sokáig a mu sajtófőnöke...
Hosszas dilemma után úgy döntöttünk, hogy a soros bajnoki összefoglalóval megvárjuk a hétközi meccspótlást. Az esti Wigan - MU-val végre újra teljes lesz a tabella, így már a szőkenőktől - a jogászokon át - a bölcsészhallgatókig mindenki egyszerűen ki tudja számolni,…..
one united 2009.05.13 18:26:56
@kutyacica: elárulnad mi a pics.t csinált a vén gix az idén amitől megérdemelné(bocs, hogy ennyire kiakadtam, de te már a sokadik elfogult vagy aki ezt felhozza.)?
one united 2009.05.14 12:27:43
@neeson: néztem a pl meccseinek kb 70 %-át idén, de még így sem esik le mia pi..áért kapta volna giggs..csak a mu-ból 3-an inkább megérdemelték volna, elhiszem, hogy nektek role modell, de bármennyire is fáj: semlegeseknek nem az.

amúgy meg nem állok neki szidni ronaldót, nincs érteleme.
most lehet gloriglorizni a "jános bácsi a csatába" dallamára..D

gratulálok a bajnoki címhez, megérdemelte a mu.
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
one united 2009.05.11 22:04:27
@ave: szerintem még több ilyet:)))
A galambősz lord hörögve borult a díszesen faragott stelázsira, a ködös távolban éjfélt ütött egy toronyóra. Kezdhetnénk így is a Bundesliga krimit, de a hétközi forduló időcsapdája miatt rögtön a végére lapozunk. Andrea Barzagli, kérem, álljon fel. Meri-e tagadni, hogy…..
one united 2009.05.11 21:21:47
@avenger13: maj' figyeld meg: a stuti kikap salkéban és bajernben, a bvb veri a farkasokat, máris két pontra lesz a népautósoktól, akik ezt követően begörcsölnek és már csak x-elnek a hátralévő meccseken.
a herta meg hiába nyeri meg az uccsó meccsét ksc-ben, a két azt megelőző döntetlenje miatt a bvb mögé szorul.

amúgy remélem a túlértékelt fapadautósok megcáfolnak és megnyerik a trófeát( ekkora baromságot: egy salátástálért megy a hajsza! legalább valami pudingos edénylenne, ha már nem söröskorsó vagy gulyáságyú...)

one united 2009.05.11 21:55:55
@avenger13: most akkor jövőre 3 csapat megy a németektől a bl-be?
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..