Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dryphoto

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Képek 2009.07.21 08:00:00
Cat vs HozeCsukás Tibor fotói[Időzített blog] Ezzel még lógtam nektek. Ahogy Cat mondta, egyes képeken erősen úgy nézünk ki, mint valami perverz favágók.:xD  Amúgy mindig engem bántanak a képeken, tessék itt is... Mostmár aztán elég, legközelebb csinálunk egy jókis…..
dryphoto 2009.07.25 14:55:44
@-Hoze-: Jólvan nyugi, csak kérdeztem, nem kell egyből ugrani. Egyébként meg egyszerűen jót tesz neki a vágás,kevésbé néz ki amatőrnek, ennyire egyszerű. Amit tőlem kaptál azok is vágott, retusált képek mégis látszol rajta. Van különbség retus és retus között is. És meglep hogy egy ilyen profi(mert ahogy írtátok Tibor az, bár én nem ismerem) kiadja így a munkáit a kezéből, a legtöbben nem szokták.
Hoze Képek 2009.05.20 00:59:00
És íme.Update: Elnézést, amiért kitettem olyant is ami 'neki nem tetszett'. Hm jó erre kelni, hogy ilyen undok kommentekkel van tele az üzenőfal tőle...Update 2: Rossz indulat, na az van. Épp ezért le szedtük a közös képeket Dórival. Ezúton üdvözlöm Dóri kicsiny kis seggluk…..
Hoze Képek 2009.05.09 16:03:00
Még a márciusi modellkedésVégre megérkeztek a márciusi modell képeink. Március végén modellkedtünk egyet még. Emlékeztek még? Nem? Nem baj, én sem szinte. (Vagy de?) Néha szeretnek eltűnni a fotósok a képeinkkel, ez tradíció. De érthető is, egy profi fotós nem adja…..