Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2hounds

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Magyarországon sok-sok szülő arra törekszik, hogy a gyerekeit mielőbb megismertesse egy idegen nyelvvel (pl. Helen Doron angolra viszi a kisbabáját, beíratja az óvodai nyelvoktatásra, esetleg ő maga beszél vele otthon idegen nyelven), mi, a külföldön élő magyar családok,…..
Csetten és az... 34 2010.09.12 21:57:54
Nem hittem volna: de megértük egyben. Fogalmam sincs meske mire alapozta, hogy összejön a 36. hét is, de most már el tudom képzelni. A gyógyszer, amit izomlazítóként Szabou Béla adott, remekül hat. Ennyin múltak volna az eddigi koraszülések????  És most, ezekben a napokban…..
Mikor elegem van a világból, az emberekből megnézem a saját blogunkat, és menekülök legalább fejben... Múlt csütörtökön ennél már többre volt szükség. Munka után egyszerűen MUSZÁJ volt lemenni! Ákos már régóta tervezi, hogy veszünk egy fűnyírót, de megmondom őszintén,…..
2hounds 2009.07.12 22:12:04
@Garhof: Szia Regi! Lusta dög vagyok, nem sikerült jó képeket csinálnom róla mostanában. Már mi is alig várjuk, hogy menjünk! Mikor tudunk szerinted találkozni? Nektek hétközben is jó? 25-29-ig nem is leszünk otthon, 25-én egy esetleg lehetséges esküvői helyszínre megyünk nézelődni (még nem lesz esküvő, csak szaglászunk), 26-án meg megy ünk Derekkel KETTESBEN!!! Szegedre, 3 éjszakára. :) Ha netán találsz néptáncos mulatságot, szóljál azért, nagyon aranyos vagy, hogy nézelődsz! :) Puszi!
Mi az, ami miatt szerelembe estünk Óbánya iránt, és mi ad ihletet az előttünk álló évek sokszor bizony majd fárasztó munkáihoz?Hát…..
2hounds 2009.06.11 19:35:35
@Garhof: Szia Regi! júl. 18-án, de kék orrú, fehér hasú, zászlós farkú hoz! :) Luxus van kérem! :P
2hounds 2009.06.12 22:45:27
@Garhof: oké! Dorka mit szólna egy kis baracsi fetrengéshez? Gyertek! Ugye nem féltek angolul beszélni? :) Nem lesz valami népzenei-néptáncos program? Derek érdeklődik, mert láttunk egy balkáni cigányzenét játszó zenekart (tényleg cigány népzene volt, szuperek voltak, Paprika Balkanicus a nevük), mondtam neki, hogy a magyar népzenét is meg kéne ismernie, ha ez ennyire tetszik neki. Tomi meg odáig van a zenéért, neki biztos bejönne valami ilyen!
Először is sajnálattal kell tudatnom Veled, kedves Olvasó, hogy nagy hibát követtünk el a múlt szerdai fűnyírás során... nevesen: nem vittünk magunkkal fényképezőgépet..+!%/=("+&#>@.... itt hagytam némi helyet a szidkozódásoknak, és akkor folytatom.Szóval, nem…..
Úgy döntöttünk, hosszú hétvége ide, vagy oda, most pihenünk. Na, de azért nem szándékoztunk Óbánya nélkül tölteni a hétvégét, éppen csak munka nélkül (még akkor is, ha ez csak az óbányai munkára volt igaz)... Így aztán vasárnap ebéd után elindultunk hatan: szüleim,…..