Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riha96

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
Hiába feküdtem le éjjel kettőkor, reggel kivetett az ágy (egyre csökkenő készletekről álmodtam), elmentem az Euro Parkban található T-Pontba, és megvettem a saját iPhone 4-esemet. Ikon 400-zal, két éves hűséggel vettem a 16 gigás modellt, így 80 ezer forintot fizettem ki. A…..
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
riha96 2010.09.20 17:13:37
Ki kellett végeznünk pár embert, míg eddig az infóig eljutottunk, de nem bánjuk. Most úgy tudni, a T-Mobile szeptember 25-én vagy 26-án éjfélkor kezdi meg az árusítást, ebből szerintem valószínűbb a szombat. Ekkor lehet megrohamozni a kezdő készleteket.További infó, hogy iPadet…..
riha96 2010.09.19 19:47:37
Folyton azt kérditek, mikor érkezik meg a 4-es modell Magyarországra, én meg csak annyit tudok válaszolni, hogy nem tudom. Egy idő után azonban elértek egy kritikus szintet a kérdések, azért úgy döntöttem, nyomást gyakorlok a különböző információs csatornáimra, hogy…..
Appleblog Utazó iPhone: Obidos 2010.08.21 09:30:00
Természetesen rajtam a sor, hogy az Utazó rovatot bővítsem, másfél hétig ugyanis Portugáliában, leginkább Lisszabonban evett a fene, és a kis ribancot is magammal vittem. De nem a 18 fokos, hatalmas hullámokkal tagolt óceántól, nem is az éjjel háromkor is nyüzsgő lisszaboni…..
A New York Times hívta fel a figyelmemet erre a divatirányzatra: Amerikában egész iparág fejlődött a kislányok kozmetikázására. Arckezelés, bikinivonal gyanta, mikrodermabrázió a 6-10 évesek legújabb mániái. Ezek a kamaszkor előtt álló gyerekek olyan szalonokba járnak és…..
Amikor bemutatták az iPadet, mindenki azt hitte, hogy abban valami saját fejlesztésú processzor dolgozhat. Erre abból következtettünk, hogy a csipet nemes egyszerűséggel Apple A4-nek nevezték el. Én például a korábban felvásárolt PA Semi munkásságára gyanakodtam, hiszen mi…..
riha96 2010.04.28 18:02:44
Amióta a Gizmodo darabokra szedte az új iPhone-t, néhány kommentelő egészen biztos abban, hogy irányított kiszivárogtatás történt. Hogy az egészet az Apple rendezte meg, hogy egy ügyes marketingfogást látunk, szó sincs véletlenekről.Bizonyíték persze egy szál sem, minden,…..
Ez egy ilyen nap, ma minden ingyenes, ezúttal az utazási könyvek kiadója, a Lonely Planet lepte meg az iPhone és iPod touch-felhasználókat azzal, hogy 16 dollárról nullára módosította útikönyveinek árát. Azt írják, a Eyjafjallajokull vulkán miatt ilyen nagylelkűek, amit mi a…..
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Az Apple ma frissítette a MacBook Pro termékcsaládot, lássunk, mit nyomkodhatunk ezentúl.Ahogy várható volt, az Apple behozta a képbe a Core i5-ös és Core i7-es processzorokat, ráadásul új videokártyákat szerelt a gépekbe, kivégezve a 9400M és 9600M-eket.A 13 colos modellekben…..
riha96 2010.04.13 15:13:16
Appleblog Apple Store le 2010.04.13 13:23:00
Aogy számítottunk rá, kedden bezárt az Apple Store. Kérdés, hogy tényleg jönnek-e az új MacBook Prók - Air-ek, vagy csak a takarítónő húzta ki a kábeleket. Rövidesen kiderül...
riha96 2010.04.13 14:29:03
@applefiu: Apeture-t is csak bevágták XD
riha96 2010.04.13 14:30:05
@applefiu: Biztos szúrják XDDDDDD
riha96 2010.04.13 14:36:32
Az előzetes jelek és a több helyről érkező pletykák szerint ma a MacBook Pro család frissítése van napirenden, lesznek itt gigabájtok meg gigaflopsok, szóval így reggel inkább kezdjünk egy kis iPhone-os találgatással.Már tavaly nyáron is jöttek a pletykák az előlapi iPhone-os…..
Appleblog Új MacBook Prók kedden? 2010.04.10 07:07:00
Az április 13-i időpontot a Macworld hintette el, de megerősíteni látszik a hírt, hogy a Best Buynál kifogytak a 15 colos modellekből, egy másik webáruházban pedig a fehér MacBook kivételével mindegyik laptop készlete nullával egyenlő. Ti is érzitek a termékfrissítés…..
Ha emlékeztek még, volt az a teszt, amikor a különböző okostelefonok érintőképernyőjének pontosságát mérték úgy, hogy rajzolóprogrammal vonalakat húzogattak a kijelzőre először erősen, majd gyengén. A kirajzolt vonalakból következtettek arra, hogy mennyire tudja a telefon,…..
riha96 2010.03.29 18:39:20
@grgczy: Ok... de ha a metróban képes vagy mindkét kezedet szabaddá tenni hogy még a stylussal baxakodj, akkor értelmes olyat beletenni. XD
Mai hülyeállat rovatunkban két németül beszélő fickó rombol, ami természetesen súlyosbító körülmény. Fogták az Apple laptopját, némi fúrógépezés segítségével igazítottak rajta, aztán snowboardot faragtak belőle. Ezután lecsúsztak vele a lejtőn. That's all folks.…..
riha96 2010.03.21 22:03:47
@hegyi91: Sztem meg az a régi verzióból, bár nem biztos. Amúgy meg ezek ÁLLATOK!!!!! :'((((
Ahogy Ádám nevezte, a "kis ribancot" nem először rakjuk be ebbe a rovatba, de Paris nem hagy nekünk választást: egy híres csaj, aki többször vesz Apple-terméket, mint ahányszor én kenyeret a boltban.Csak hogy tudjátok, róla van szó: CSP-nek hála viszont most már azt…..
Oké, tudjuk, hogy a cég tele van pénzzel. A legendák szerint ha az Infinite Loop előterében rossz gombot nyomsz meg, nem a lift jön le, hanem megnyílik a plafon és beterít egymilliárd dollár. Állítólag az épület tele van ezekkel a titokzatos, NYOMJ MEG feliratú gombokkal, más…..
riha96 2010.02.27 12:11:08
@fourgee: Mondjuk az igaz, őő... De amúgy mit értetek azon hogy szar lesz? Mert mit tudnak belerakni amitől csak szar lehet?
riha96 2010.02.27 15:17:29
@Dervenkál Egon: Oh nem nem :D Nekem Youtube HD videók nézegetésére kéne, akkor a Vlogomhoz (iMovie :D), meg azért mert apple :D
Megjelent a böngésző 10.5-ös verziója, és máris átvette a vezetést: lenyomtam a SunSpider tesztet Chrome-on, Safarin valamint Operán is, és a következő eredményeket kaptam: Látható, hogy ezek a norvég fickók nem tréfálnak, nem lennék most a svédek vagy a finnek helyében.…..
Tényleg nem szerettem volna munkával foglalkozni a zalakarosi pihenés alatt, de megláttam ezt a gyorsan romló pletykát, amivel holnap már nem lehet mit kezdeni, szóval muszáj volt dolgozni. A 9to5Mac ugyanis azt állítja, hogy még ma új laptopokat mutat be az Apple.A lap úgy tudja, hogy…..
Könnyed vasárnap délutáni poszt következik, Handrás oldalán találtunk rá ezekre a gyöngyszemekre, amiket a szerdai csinnadratta közben lőttek rólunk a titkos Apple-kémek. Az első képen Handrás épp Csabának magyaráz valamit, aki szemmel láthatóan nagyon igyekszik megosztani a…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
riha96 2010.01.27 18:37:19
@the Static: Ez élő?
riha96 2010.01.27 18:38:16
@the Static: Jah kapcsolok.. jólvan xd ez nem az szal nem is érdekes XD
Csaba már pár napja észrevette, hogy valami bűzlik Dániában, ugyanis a Duna Plázában egy egyértelműen Apple-lel (és XMS-sel) kapcsolatos fúrás-faragás vette kezdetét. A költözést kizárhattuk, hiszen nemrég voltunk az új üzlet megnyitóján. Most azonban már Handrás sem…..