Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gokuhill

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli küldte be az Impactust, merthogy ő a játék egyik fejlesztője. Mindig öröm, ha magyar játékot méltathatok itt a blogon, de ezt azért kicsit szidni is fogom. Ugyanis a játék olyan szinten szemétparaszt, hogy ahhoz új jelzőt kellene kitalálni. Ráadásul eleinte nem is tűnik…..
Szép flashjátékkal támogatta az év szerepjátéka, a Dragon Age Origins megjelenését az Electronic Arts. A Dragon Age: Journeys rajzolt grafikával adja vissza a játék hangulatát (és néhány szereplő is ismerős lehet a „nagytestvérből”), és flashjátékhoz képest…..
Gokuhill 2009.11.28 14:22:54
Az Amanita Design ismét maradandót alkotott, nagyjából fél perc kellett, hogy beleszeressek legújabb játékukba. A Machinarium világát kézzel rajzolták, minden egyes apró részletet kidolgozva, sokkal szebb, mint a Samorost sorozat volt. Maga a játék a point'n'click vonalat…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
Azzal igazán nem lehet vádolni, hogy elfogult Star Wars-rajongó lennék. Azóta meg különösen nem, hogy a webet rendre elárasztják a viccesnek gondolt csillagháborús ökörségek. Na de a kép, amit a BoingBoing, majd Kottke postolt be, a geek generációnak olyan szintű katarzist…..
IDDQD Pénteki játékcsaj 2009.11.06 12:08:00
Most induló rovatunkban a játékvilág leghíresebb nőit sorakoztatjuk majd fel (aztán ha elfogytak a digitális csajok, áttérünk a cosplayes fényképekre). Az elmúlt harminc év egyre-másra termelte ki a jobbára hatalmas kockamellekkel megáldott hősöket (mondjuk naná, hogy kocka…..
A KMK-kollektíva megint ad egy balhorgot a hazai GDP-nek, a HypeGames ugyanis flash verziót készített az fps játékok ősatyjából, a Wolfenstein 3D-ből! Most már munkaidőben  is kaszabolhatunk egy jót az okleveles náci- és zombivadász Blazkowicz ügynökkel, a csoffadt művirágok…..