Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacalelvtars

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kekszalap: 1 csomag győri zabkeksz (natúr!) 100 gr vaj töltelék: 250gr philadelphia krémsajt (original) 250gr mascarpone (szarvasi, vagy valami rendes) 1.5 tasak zselatin fix express dr.oetker 2 dl mandula tej 2 tubus sűrített tej (2 x 170gr) 1 vanília rúd tető: 55 gr vaj 85 gr…..
A fradikosar.hu tájékoztatása alapján a "Női Liga" úgy határozott, hogy amennyibben a Ferencváros megnyeri a "B csoportot", úgy indulhat az "A" csoportban.Ehhez szívből gratulálok, és kívánom, hogy sikerüljön nekik a végső győzelem, és a legmagasabb…..
pacalelvtars 2010.09.01 16:09:23
Reflektálnék egy-két "kukacoskodás"-odra.

Először is a ferencvárosi vezetők nagyon is tisztában voltak a jogi háttérral, ezért is volt olyan erős a kommunikáció ebben az ügyben. Tudták, hogy mit nyernek meg, érdemes elolvasni a két bajnokság versenykiírását, amely teljesen ellentétesen fogalmaz a feljutással kapcsolatban, tehát nem lehet kategórikusan és jogilag kijelenteni, hogy nincs feljutás.

Utánpótlás. Érdemes utánajárni, hogy a BEAC milyen "nevelőegyesület" volt, ahol nem igazán számított, hogy ott vannak a gyerekek, vagy sem. Akkor milyen nevelésről is beszélünk(?) Elhivatott és tettrekész szülők keresték meg a fradit, hogy segítsenek az említett csapatokon, akik ahelyett, hogy elhajtották volna őket, pénzt, termet szereztek az ellehetetlenített csapatoknak. Simán megtehették volna, hogy évekig elmaszatolnak az utánpótlás kérdéssel, mintahogy a Győr tette, aki évek óta nem tudja teljesíteni a minimum UP csapatszámot az A csoportban és kapja az engedményeket sorozatosan. Nem tették, mert fontos számukra, hogy a háznak legyen "alapjai" is, ne csak "teteje".

"Egyelőre nagyobb a füstje, mint a lángja..." A szakosztály elérte, hogy 1+1 év alatt (1év NTE színekben indulva) visszakerüljön az élvonalba, szponzorokat szerzett, nem is keveset, Budapesten, van utánpótlása és pénzt is áldoz rájuk. Sok minden lekerült az asztalra, ezért sértőek ezek a mondatok és az előítélet halmaz.
Hát kérem, ezt a Gyurcsány-Kóka duó sem csinálhatta volna jobban. 2010. május 2.: "Egyes vonalakon már idén, sőt, elképzelhető, hogy néhány szakaszon már nyáron újraindulhat a vasúti közlekedés abból a 29 vonalból, amelyet a Bajnai-kormány zárt be 2009-ben."…..
pacalelvtars 2010.07.01 22:41:15
@Thulsa Doom: Igazán humoros "gyerek" vagy :)

De ki beszélt itt a Népről(?) Én a döntési hierarchiáról beszéltem, még mielőtt mindent politikai síkra terelünk. Persze akkor meg fityesz-védő-mameluk leszek...abból meg nem kérek, köszönöm.

@Horizont: Látom nem érted az érceket, nem kell mindent a lelkedre venni. Lehet erősen kezdek, de az ésszerűtlen fikázást is megelőzhetné olykor egy kis vizsgálódás, annak úgyanúgy kijár a kézifék.
pacalelvtars 2010.07.01 22:47:58
@Thulsa Doom: Éltem is kint...és álltam is a dugóban miattuk.

Ne direkt költséget számolj, hanem indirektet... Még szerencse, hogy ezt kint nem közgazdászok számolgatják, hanem mérnökök...
Kosárlabda-szerintem Köszöntő 2009.11.29 13:10:00
Az elmúlt időszakban, de a múltban és várhatóan a jövőben is sok érdekes, említésre méltó esemény történhet a hazai kosárlabda életben. Ezzek publikációja, sok esetben elég szegényes, vagy egyáltalán nem is létezik.Továbbá elég kevés helyen olvashatunk kritikákat egyes…..
Hm, hm... Egyszerűen nem értem Bús Balázs döntésének okait. Politikai tőkének azért ez elég kevés, ráadásul az új parkolási rendet az ellenzéki kerületek is támogatják. Emlékeztetőül itt az Indexes összefoglaló, de a lényeg az, hogy június 1-től "átlagosan 27…..
pacalelvtars 2009.05.12 02:09:29
@Meszaros: Tragikus infrastruktúra, botrányos közbiztonság..

Ezt fejtsd már ki Kollega, ha megkérhetlek...Kíváncsi vagyok rá, mert én egész mást látok. Az Önkormányzatok megszorításával ellentétben elég sok minden felépült, lásd az országban legtöbb műfüves sportpálya, közbiztonság: kamerarendszer kiépítése, polgárőrség újjászervezése, békási örs létrehozása =egyik legjobb budapesti bűnügyi statisztika javulás. Kicsit merészen pörgeted a fikaágyúdat körbe-körbe.
pacalelvtars 2009.05.12 16:00:42
@Amadeo: Nem akarom agyonfényezni a közterületeseket Óbudán (mert engem is meg.asztak 20ra), de amióta saját kézbe vette ennek irányítását az önkormányzat, elég hatékonyan működnek és lakossági köpködéseket is szívesen fogadnak, hogy növelhessék bevételüket:)

Nem akarok itt kardoskodni senki mellett, de úgy érzem, hogy sok minden másképp és jobban működik itt nálunk Óbudán, persze mindig van min javítani, de a konstans alaptalan fikázással nem sokra megyünk. Bekell látni, hogy az önkormányzatoknak k.kevés saját bevétele van, amivel szabadon gazdálkodhat, mert a parlament és a demszkáj lenyúlja...a parkolás egy ilyen lehetőség és szerintem komoly gesztus a lakosság fele ettől elállni.
pacalelvtars 2009.05.12 16:04:37
@Kalória: Egyetértek. Egyszer csináltunk egy interjús felmérést itt élő külföldiekkel, 10ből 8an mondták, hogy k.jó a tömegközlekedés. A modernizáción kivül semmi negatívumot, kritikát nem tudtunk kiszedni belőlük.