Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intimpista

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden szálat elvágott Kulka János a Nemzetivel azután, hogy Kerényi Imre kemény szavakkal bírálta az Alföldi-érát és az új igazgató, Vidnyánszky Attila asszisztált ehhez. Kulka a Katona József Színházban folyatja. Meglepte a szerződésajánlat, de nagyon boldog, mert a lelke…..
intimpista 2013.05.23 21:20:15
@Adj gázt!: neked, kisköcsög!?
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!..
intimpista 2013.03.15 20:48:55
@Arisztogatya: @Francois77: Tudod, az a szép ebben az országban, hogy mindenki szabadon elmondhatja (még egy kis ideig) a véleményét. A Tied is egy ezek közül. Egy nagyon érdekes, tipikusan szoc-lib vélemény, valamikor a 80-s évekből. De ma már kicsit arrébb vagyunk - hogy előre, vagy hátra, hát azt nem tudom - és ez a felfogás kevés. Lehetnek az emberek hülyék, de a kormány, a hatóság ne legyen az! Először is 5 azaz ÖT percenkánt be kellett volna mondatni minden csatornán - tv, rédió -, hogy senki se induljon útnak, a pályákat, utakat időban le kellett volna zárni, a kint rekedtekért tegnap du. elküldeni a TEK-t - azért őket, mert 2x-es fizetésért dolgoznak mint a többi rendőr, tűzoltó, stb. - és akkor talán néhány ezerrel kevesebben rekedtek volna a hó fogságába. Na, csak ennyit, Kedves Barátom!!
  Hát nem ezzel akartam kezdeni az új évet, de így alakult. Az idei első levél C72-től érkezett egyenesen a Horváth-kertből (melynek fejlesztéséről már tavasszal volt szó az Urbanistán):     Kedves Urbanista! BÚÉK, és további jó munkát kívánunk az új…..
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..
..
intimpista 2011.12.21 16:43:49
@Pityipű: akkor meg mi a f@sznak vagy itt?

a szablya/kardhoz: mintha a másik cígónak, annak a bodzaszedő dolgos Sztojkának is lett volna valami hasonló képe az iwiw-en.
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
intimpista 2011.12.19 20:18:43
@Mária: szetem igen, és azthiszem, ezen senki sem lepődne meg. majd a mérkőzésen lőne 4 gólt hazája válogatottjának. és ez így van rendjén!
Valószínűleg kár hosszan ragozni, akik ezt olvassák, valószínűleg úgyis hallottak a magán-nyugdíjpénztári államosításra érkezett panaszok alkotmánybírói félresöpréséről, sőt, már az is tudható, hogy kormányunk nem áll meg itt, szépen folytatja tovább, és a jövőben…..
intimpista 2011.12.18 21:36:48
@kicsijuti: hogy te mekkora paraszt vagy!!!!!!!
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
intimpista 2011.12.16 20:48:33
@hamisnero: Ritkán szólok e rovatban, ám nem túl okos, értelmesnek nem mondható megjegyzéseid arra késztetnek, hogy üzenjek néked (saját stílusodban, na persze): nicknevedhez méltóan hajolj jó mélyre, harapd le, öntsd le valami gyúlékony folyadékkal és rendelj hozzá megfelelő gyulladási hőmérsékletet, majd dugd fel az ánuszodba, jó mélyen, a meleg szarig! És körülbelül ezt ajánlom a parlamenti 2/3-nak is!
Politikai témában továbbra sem kívánok megnyilatkozni, de ha már Kölcsey, akkor irodalom, és akkor fogjuk rá, hogy beleillik a profilba. Az ügyészség vizsgálja Dopeman számát. Vicc bazmeg, az. Persze ha jön a feljelentés, vizsgálatot kell indítani, ezt értem. De jött a…..
intimpista 2011.12.08 20:23:43
@belakis: Te egy barom vagy!!!!!!!!!!!!
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
Erőszakosak. Gátlástalanok. Zsákmányszerzők. Önérdekvezéreltek. Rövidlátók. Túlterjeszkedők. Kiskirályok. Bármerre járok, mindenhonnan ilyen és ehhez hasonló panaszok, kritikák érkeznek a mostani kormánnyal kapcsolatban. Gyorsan szólok, két dologról biztosan nem szól ez a…..
A választási rendszert megváltoztatni nem ördögtől való, akinek erre lehetősége van, gyakran meg is teszi. A választási rendszer módosítása során a vélt vagy valós politikai önérdek alapján eljárni egyáltalán nem szokatlan, megtörtént már a nagyvilágban Franciaországtól…..
intimpista 2011.07.17 21:34:55
@jjulie: ezzel mit is awkarsz mondani, te paraszt?
intimpista 2011.07.17 21:41:08
@bebe tv: sajnos, igazad van. évszázadok óta önállótlan, "idegen" hatalmak által pátyolgatott "nemzet" voltunk. Habsburg, török, stb. után eljött az indiai kisebbség ideje. De megérdemeljük. mert azt az ostoba magyart tényleg addig kell ütni, még lélegzik!!!!!!
intimpista 2011.07.17 21:44:03
@jjulie: egyet sem tudok
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
Alkotmányossági vétók száma: nulla. Politikai vétók száma: nulla. Schmitt Pál államfő a hivatalba lépése óta elfogadott közel száz darab törvény egyike esetében sem érezte fontosnak, hogy éljen bármelyik alkotmányos lehetőségével: elküldje az alkotmánybíróságnak…..
Az egyik legmegbízhatóbb közvélemény-kutató szerint „bár a nyár eleje óta a teljes népesség körében fokozatosan csökkent a kormánykoalíció támogatottsága, az elmúlt egy hónapban alig történt változás a Fidesz-KDNP népszerűségében, és továbbra is nagyjából…..
intimpista 2010.11.26 19:15:05
@intimpista: Bocsánai, természetesen "Ein Volks, ein Reich, ein Führer!"
intimpista 2010.11.26 19:19:17
@kodó tamás: Stimt, a "mi Vezérünk" is ezt teszi: nagy tömegek előtt, körbe-körbe nézve. És most inkább magyarul: "Adjatok nekem 10 évet, és Németorszábra nem fogtok ráismerni!" És tényleg, nem hazudott.
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
 Azt eddig is tudhattuk, hogy Orbán káderpolitikája messze áll a tökéletestől. Nem. Pontosabban fogalmazok: az a tény, hogy Orbán környezetében időnként elképesztő seggfejek bukkannak fel, hogy a Fidesz elnökének jóvoltából döbbenetesen nagy marhák kerülnek mindenféle…..
intimpista 2010.06.23 22:15:41
@brczi: Kellett nekik ajró
intimpista 2010.06.23 22:31:38
@Ratius: Pedig a blogod qurva jó, le a kalappal! Na már most, ha bármilyen származásról is írunk, illetve nem írunk, illetve Te cenzorkodsz, az igazság még igazság marad: vannak országunknak olyan állampolgárai, akik akár még a lakóhelyük településén nemzetiségi önkormányzatot is alakíthatnak. Csak, hogy segítsek Neked, ó Nagy Allah: lengyel, német, örmény cigány, romám, szlovák, ruszin, és még jó néhány. Tehát a cigány származású ember(rekre) akkor sem fogok mást mondani, mint amik: cigányok