Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dynamofan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főleg a szurkolótábor miatt Vasas néven szerepelne a jövőben a Budapest Stars jégkorongcsapata – adta hírül az MTI. A témát kedves olvasónk-szerzőnk, KCs említette először kommentjében, egy szurkolói fórumra hivatkozva. Úgy néz ki, a tervek komolyak, Szabó István, a Bp.…..
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
dynamofan 2009.06.11 19:46:53
@vaze: azé Godo aljasságára jellemző, hogy számtalan esetben volt mersze gólt ütni a Volánnak....
A következő bajnoki szezon előkészületei a szövetségben és a kluboknál lázasan folytak a válogatott vb-szereplése alatt is. A tavalyi Mol ligás csapatokat és az újonnan érkezni vágyó brassóiakat ugyanarról faggattuk. Mikor kezdték a felkészülést a következő szezonra, van-e…..
dynamofan 2009.05.15 21:57:53
@legar: Köszönöm a szívélye köszöntést. Ígérem türelmes leszek. Meddig kell várnom? 70 évig?
dynamofan 2009.05.15 22:18:06
@kerusz: Furcsa mód ezt a szurkolók se vették észre. Számomra az utóbbi évek legmegdöbbentőbb fejleménye, hogy a szurkolók szinte eltüntek a pályákról.
Én - Kerusszal ellentétben - még emlékszem azokra az időkre, amikor teltházas meccsek is voltak az UTE pályán pedig nem volt olyan régen, csak 3-4 éve.
dynamofan 2009.05.15 22:49:29
@kerusz: De igen feltűnt. Valszeg ezért fogalmaztam úgy az előző hsz-emben, hogy az utóbbi évek...
Mindegy, hagyjuk. Reménytelen ez az egész.
A vita is, a jövő is, meg talán a magyar hoki is. Na, megyek aludni.
Még nem teljes a következő szezon vb-inek adattára, de a kulcskérdésekre fény derült. Összefoglaljuk, hol és mikor rendezik a különböző korosztályok különböző divízióinak világversenyét. Felnőtt és ifjúsági csapatunk a D1-ben szerepel, juniorjaink a D2-ben.FelnőttekA…..
Máris örömmel olvassuk, milyen sokan tervezik Szlovéniában eltölteni jövő áprilisi szabadságukat. Ha így megy tovább, válogatottunknak is komoly utazó tábora alakul ki, és egyre több magyar ismer meg egyre több jégpályát a világban. Kell-e mondanunk, mi is azon leszünk, hogy…..