Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slikk

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autófília Katonák voltunk... 2010.06.18 10:00:00
Soha nem gondoltam volna, hogy 30 éves koromra eljutok oda – mint a fater – hogy egyfajta kellemes romantikával gondolok majd a katona éveimre. 2001-ben soroztak be. Akkoriban már nem volt akkora divat a katonásdi. Sőt! Kimondottan vegyes érzelmek émelyítették a gyomrom.…..
Bog Zoo-nak köszönet a képekért!..
Slikk 2010.05.02 09:15:22
@DonVincenzo: Látod, mégis tudod Te, hogy mire gondoltam. Valóban fogalomzavarban vagyok, ezért elnézésed kérem beszűkült intellektusom miatt, de sztem több is veszett már 1-2 alkalommal 1-2 helyen...
Egyébként visszavontam az előző felvetésem, tényleg Impreza és fúj.
Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség V. Lászlót, akinek a parancsnoksága alatt szolgáló rebiszes alosztály rendőrei több kirívóan durva 2006. őszi túlkapás miatt is bíróság elé kerültek az elmúlt években. Egykori beosztottja vallott a rendőrtisztre...
Slikk 2010.04.14 10:01:20
Azt kell mondjam, Ti mind hülyék vagytok. Itt vitáztok a nagy semmin.
Szerencsétlen beosztott rendőröket cseszegeti mindenki. Lassan ki sem mernek jönni az utcára. A felelősöket, akik nem törzsőrmesterek, hanem magas rangú vezetők, na őket kell felelősségre vonni. Ha egy rendőr vagy egy katona parancsot kap, mennie kell. Természetesen törvénytelenségre nem jogosítja fel semmi, de akkor is a vezénylő, utasítást adő parancsnoké a felelősség normális jogállamban.
Mit gondoltok, fog valami is változni itt? Amatőrök ezek a mi politikusaink, pozícióhajhaszok. Függetlenül attól, hogy melyik "oldalon" állnak. Pont ezekkel az oldalakkal lépkedünk a szarba. Inkább összefogni kellene, értelmes emberek kellenének, akik nem csak állandóan kommunistáznak, zsidóznak, cigányoznak, fasiztáznak stb., hanem kihúznák az országot ebből a fekáliából. Ezektől viszont nem férnek oda döntéshozó helyekre olyanok, akiknek kellene. Gyurcsány így, Gyurcsány úgy...Ő is ugyanolyan semmirekellő lett, mint amilyen a Viktor. Nemsokára lesz majd Orbán így, Orbán úgy is... Ezzel nem lép előre az ország. Azt is figyelembe kellene venni, hogy Mo. kb. 93000 km2 10M lakossal. Hasonlítsák már össze a Nagy Nemzetiek, hogy egy nagyváros, ami tényleg nagy ott hányan laknak. Aztán ugráljanak. Ja, meg amitől frászt kapok, hogy mindenkinek előre kezet kell csókolni nekünk, mert mi vagyunk a Nagy Magyarok az Ezeréves történelmünkkel. Angliában már várak álltak amikor mi még nyereg alatt puhítottuk a húst...
El lehetne gondolkodni egy-két dolgon, higyjétek el, minden könnyebben menne.

Segítségül az esetleges anyázóknak (ami természetesen elő fog fordulni):
Magyar vagyok, nem cigány és zsidó, főként nem fasiszta és kommunista. Trianonnal nem értek egyet, de a mostani visszaszerzési mániával sem 90 év távlatából. Egy olyan Magyarországban szeretnék élni, ahol LEHET élni, nem kell az állandó magyar-magyar elleni acsarkodást zsidózást, kommunistázást, fasisztázást hallgatni mindenhonnan! Én Magyar vagyok és egyébként büszke rá. Köszönöm és nem kérek elnézést, hogy hosszú lett.
Slikk 2010.04.14 13:15:34
@travis: "Szerencsétlen beosztott rendőröket cseszegeti mindenki."
Ezt a "köcsög rendőrök" fajta hozzászólásokra írtam.

"A felelősöket, akik nem törzsőrmesterek, hanem magas rangú vezetők, na őket kell felelősségre vonni."

Ez meg a válasz az általad felvetettre.
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Itt a tavasz első lehelete, és rögtön elrontják a kellemes napsütést. Pécsett, tegnap délután két fiatal légfegyverrel lövöldözött a nyílt utcán. A környéken lévő szemtanúk és a közelben lévő bolt alkalmazottja szerint a házban lakó két fiatal külföldi - egy ír…..
Slikk 2010.03.02 13:02:00
@shamir: @Gumineaux: Igazatok van, én vagyok a bolond, hogy húst eszem. Ezzel rövidre zárom a dolgot és nem vagyok megmenthető. Talán még van 25-30 évem vissza. Sebaj.
Slikk 2010.03.02 13:20:04
@shamir: Tömeggyilkos. háháháhááhá. Erre nem tudok mit írni, Te kész vagy. Én meg tényleg bolond, hogy leálltam Veled...
Slikk 2010.03.02 13:23:16
@Gumineaux: Igazad van Guminő. A lényeg nem is Neked szólt, szerencsére Te nem vagy orvosi eset, mint Shamír kollega/ina.
Emlékeztek a Nano Warra, a Phage Warsra, a Phage Wars 2-re, esetleg a Bug Warra? Akkor gyorsan felejtsétek el ezt mind, mert itt a Civilizations Wars, a „fél csapattal odacsapunk” jellegű stratégiák királya. A feladat alapvetően itt is az, mint az elődökben: vannak bázisaink,…..