Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Altofen

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha a járdára kényszerülök (mert nincs hely az úton, vagy kisgyerekekkel megyek stb.) vendégként viselkedem” - olvasható a Magyar Kerékpárosklub állásfoglalásában, amiben a kerékpárosok járdán közlekedésével foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha egy biciklis a…..
Altofen 2010.08.27 20:05:20
@Gery.Greyhound: Én ezt a Szent István parknál látom rendszeresen, és már három kerekű taxi-pótlók is járnak az alsó rakparton, gondolhatod, hogy nem 30 km/h-l tekernek. Miért hívják ki a sorsot maguk ellen?
Altofen 2010.08.27 20:13:15
@Lamia Canis: Ne haragudj, de ki kényszerít valakit, hogy a Hungárián kerékpározzon? Terhelés alatt felgyorsul a légzés és a szennyező anyagok felvétele. És miért meglepő ha a busz nem szereti ha használják a neki kijelölt sávot? Ő azért sokkal több embert juttat célba!
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Már tavaly bejelentette a magyar Music TV/Comedy Central/VH-1 anyacége, hogy a DigiTV-vel nem egyszerű dűlőre jutni az előfizetési díjat tekintetében, és január elejétől azzal riogatták a jónépet, hogy adóik nem lesznek elérhetők a Diginél, de lelkes olvasók jelezték, hogy…..