Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ésénmitszóljak?

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Julcsival Anakin Wasok street art kiállításának nyitóestjén ismerkedtem meg (tudjátok, az orgiás), akkor mesélt nekem arról, hogy rövidesen ő is megnyit egy kiállítást, amin okvetlenül ott kell lennünk. Kevésbé pornográf, de ha módunkban áll, menjünk el.Módunkban állt, de…..
A helyzet az, hogy olyan képeket juttattak szerkesztőségünkhöz az ellenfelek irigységtől besárgult (gyárilag esőerdőzöld, elefántnarancs, illetve proletárvörös) aktivistái, melyek magyarázatra szorulnak.A valószínűleg összefotosopolt, Cé-imádók körében zavarkeltésre…..
ésénmitszóljak? 2010.06.20 16:54:27
Ki ez a hindu cowboy, aki kézzel vart bőr topánkában és cowboy kalapban gyakja le az ellenséget! Magasan ez idáig 2010 legkeményebb ZSkategóriás akciójelenete! Szavakkal egyszerűen nem lehet leírni az eseményeket, minden pillanat egy önmagában epic jelenet. Ő szuperpumák…..
ésénmitszóljak? 2010.05.08 21:20:21
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Egy érdekes infóval lettem gazdagabb a múlt héten, ami ha nem is jelenti a megváltást, de legalább gondolkodtatóba ejtheti a magam fajta konzervatívabb befektető palántát. Talán a legegyszerűbben úgy lehet felvázolni a helyzetet, hogy a világ legnagyobb gazdaságában, Amerikában…..
Az Ulysse Nardin újdonsága egy olyan asztali óra, melyben a központi szerepet a földgömb kapta. Az óra különlegessége, hogy a Föld bármelyik pontjához viszonyítva mindig pontosan mutatja a Nap, a Hold és egyes csillagok helyzetét. Magát a földet egy átlátszó statikus üveggömb…..
ésénmitszóljak? 2009.05.25 14:48:31