Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasonmás

12 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
Hasonmás 2010.12.30 23:14:09
  A Nyelvtannáci meg a szóbelis poszt után újra itt van köreinkben (blogja tanúsága szerint) gruftisan halálváró Styxx, aki egyre merészebb megoldásokkal lepi meg a Modoros olvasóközönségét, köztük engem is.   A MODOROS ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ   Ez a poszt…..
Tél fut az éjen át, nyílik a hóvirág - és a Modorosblog, olvasóival karöltve próbálja továbbra is lekövetni az aktuális történéseket. Ha már nosferato kolléga ilyen népszerű szerző lett itt nálunk, nem maradhat ki a B-oldal másik prominens egyénisége, Interstellar Overdrive…..
Hasonmás 2010.02.27 23:25:05
@Interstellar Overdrive: le a kalappal :D Minden mondatból árad a Ben Gay és az öltöző szaga
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
Hasonmás 2010.02.17 18:34:32
Dzsudzsák Balázs a következő szöveggel indokolta, hogy a Fidesz kampányarca lesz."Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet" – mondta, és kifejtette, a…..
Bakos és Mongoose, a képvccelés Beavise és Butt-headje például a fenti iszonyatokat voltak képesek nemcsak "kitalálni", de elő is állítani, kemény, kétkezi pixelfaragás útján.  Egyetlen nappal az évvége előtt. Hihetelen és elkeserítő, lesz itt még munkánk az…..
Hasonmás 2010.02.03 17:25:13
  Előkertes, rendezett Bauhaus a II. kerületi Garas utcában, a 49-es busz vonalán. A  mindig hűvös lépcsőházban jellegzetes, a lakótelepétől eltérő ételszag dominál. A folyosót éppen az alagsorban lakó házmester, Hugi néni mossa fel - a gyerekek illedelmesen…..
Hasonmás 2010.02.02 12:23:10
Aki igazán kúl, külföldön is kúl, gondolta Xenka, azzal fogta magát és elment Londonba. És ott mit csinál? Hát ugyanazt, amit itthon, vagyis döbbenetesen cool klubokban dj-zik, de mellé még őrült kúl művészeti suliba is jár! Nézzenek már oda!..
Hasonmás 2010.01.17 14:52:28
Hasonmás 2010.02.01 13:53:23
@Saints and Thieves: miért? tényleg semmi baj nincs azzal, hogy ő (te?) írja a listát, nem kell megsértődni
  A modoros nosztalgiahullám ihlette első, de nem utolsó olvasói posztja következik most kp-tól. A szokásostól ellentétben csak 10 évet megyünk vissza az időben, de azért már ez is távoli múltnak tűnik. Karácsony Kupa - első rész   1999. december 18., hétfő. Az Y2K…..
Modorosblog Műjég 1996 2009.10.28 07:00:00
Szombat délután 3 a városligeti műjégpályánál, Roliék türelmesen várják a jobboldali sorban a négy órai nyitást. -Te, és azt tudod, hogy mi a közös az új százasban meg a Hornban?-Hát persze, mindkettő kicsi, kétszínű, és szart se ér. Lejárt.-Az, bazmeg. Figyelj már, ezt…..
Hasonmás 2010.01.27 21:22:52
  Egy olyan focis témát fejtett ki nekünk Magyarnaba teljesen önként, amire bár már én is jó régen szemet vetettem, tapasztalat híján nem mertem belevágni. Ugye mindenkinek megvan a sörreklámokban oly' szívesen ábrázolt, a játék öröméért összeálló, csetlő-botló,…..
Hasonmás 2010.01.20 20:36:08
@Mitya Ivanov: nem esküszik a skót csapatokra, hanem Celtic- vagy Rangers-mezt kapott/vett az angol turiban :) Jobb esetben Liverpoolt vagy egy 3-4 éves MU-mezt.
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Az ATV információi szerint már neve is van az MDF és az SZDSZ mini oljafájának: a jól értesült orgánum szerint Demokratikus Centrum gyűjtené össze - és hasznosítaná újra - mindazokat a politikusokat, Bánk Attilától Bokros Lajoson át Retkes Attiláig, akik készek harcba szállni…..
Hasonmás 2010.01.13 22:45:52
@latte: illetve a nem szavazás. Nem kötelező szavazni. Akinek Orbán "sok", az MSZP-re "haragszik", az SZDSZ és az MDF "ciki", a Jobbik meg "fasiszta", az ne erőlködjön és húzza be az X-et az MSZP-re, hanem maradjon otthon. Nem kell szavazni ahhoz, hogy kinyithassa a száját 2014-ig, ha nem tetszik valami.
Orbán és a Fidesz ügyeskedése tovább folyt Molnár "gumikalapács" Oszkár , edelényi polgámester ügyében. Most éppen Oszkár szórakozott Orbánnal, de nézzük meg az eddigi  9 különböző Fidesz reakciót az Oszkár-ügyre.Az Oszkár-ügy: Molnár cigány nőkről azt…..
Kétévente, ahogyan véget ér egy selejtezősorozat a magyar szurkoló csalódik egy kicsit, majd csökönyös optimizmusával a jövő lehetőségét keresi. Lassan mindenkiben leülepedett már keserűség, miszerint nem leszünk ott a Dél-afrikai Köztársaságban rendezendő…..
Modorosblog A ködös Albion 2008.10.29 23:15:00
 Modor Tibi ma is sziporkázott beosztottainak, gitárkísérettel előadott pár nótát vendégeinek, de utána felöltötte elmaradhatatlan farmermellényét.Mindig repes a szívem, ha valami izgalmas kis napi hírmorzsát találok, hasonlóan frappáns fejléccel.Újságírásban, főleg a…..
Kóczián Péter Nemzeti hip-hopot! 2009.07.24 13:37:49
 Szerintem a Belga dala alapján kormányoz majd Orbán: nemzeti képű kapitalizmust épít majd. Magyar kapitalizmust.  A Belga zseniálisan ragadta meg a hazai jobb-és baloldal globál- kritikai hangulatát: mi nem a hip-hopot utáljuk, hanem annak nemzeti változatára vágyunk. De…..
Hasonmás 2009.07.24 15:41:20
@Bruno: hozzászólásodból kiderül, hogy (többek közt) mitől lehet undorító egy magyar ember.
      BAL: Bödőcs Tibor: humorista, a Showder Klub fellépője.JOBB: Fodor Gábor: politikus, jelenleg az SZDSZ elnöke...
      BAL: Mel Gibson: világhírű amerikai színész, filmrendező.JOBB: Szaddám Huszein: egykori iraki elnök, diktátor...
      BAL: Gabriel Omar Batistuta: egykori argentin válogatott labdarúgó.JOBB: Jézus Krisztus: egykori próféta...
      BAL: Huszti Szabolcs: a Zenit magyar válogatott légiósa, korábbi csapatai: Ferencváros, Matáv Sopron (kölcsönben), Ferencváros, Metz, Hannover.JOBB: Tom DeLonge: Thomas Matthew DeLonge amerikai zenész, az Angels & Airwaves nevű együttes…..
      BAL: Balog Zoltán: fideszes képviselő, az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának elnöke.JOBB: Joshi Bharat: a TV2 indiai sorselemzője és showmanje...
      BAL: Ganxsta Zolee: Zana Zoltán rapper, dobos, a Ganxsta Zolee és a Kartel frontembere.KÖZÉP: Jesse "The Devil" Hughes: amerikai zenész, az Eagles of Death Metal nevű együttes énekese.JOBB: Uj Péter: az Index főszerkesztője...
      BAL: Cser-Palkovics András: fideszes országgyűlési képviselő.JOBB: Beavis: az MTV Beavis and Butt-Head című saját gyártású sorozatának egyik főszereplője...