Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mapleleafs

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Büdös pinájú selyés lányokNagy undorral nézek rátokCsúnyán szaglik a likatokFörtelmesek az illatok  Én istenem minnyá hányokHa egy selyés bulát látokPláne hogy ha meg is baszomLeszárad egybű a faszom  Nem merek én arra menniBüdös likat kerülgetniNem veszem hát félvállra'Ráhányok a…..
Varázserdő legmélyében, szőke vadon rejtekénPuha, rózsás fészkecskémben csendességben élek én. Hat napig levél se rezdül, pihenek bőr-bölcsőmbenHetedik nap viszont mindig leszakad az ég ott fenn. Vihar tombol a magasban, füst kúszik és mennydörögÉg-angyalok óriásdobja…..
Az én nevem Seggbe EnciKönnyűvérű nő vagyokLeveimre emlékeznekKocsmaszékek, asztalok Odaadtam bárkinek énsej, jó szívvel magamatVájatomban bányászt játszott,Ki kívánt egy valagat Ez már a múlt. Élek mostmárTisztességes életetKis Lityivel élek át énMagasságos…..
Egészen nagy elődöntőt produkált a címvédő orosz és a döntőhöz ilyen közel nagyon régen nem járt amerikai válogatott. A kissé vegyes kerete miatt a torna előtt nem sokra tartott Egyesült Államok a finnek kiverése után megint megmutatta, hogy nem akármilyen teljesítményre…..
mapleleafs 2009.05.08 19:11:46
@garizim: úgy legyen!