Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saren

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+++Spoileres+++ Anno az első évadot csak amiatt néztem meg, mert hatott rám a promó. Hűha, ez biztos jó lesz. Heti egyszer néztem a tv-ben, függő nem voltam, de azért lekötött. A második évad első epizódjának első 5 perce lehetett az, amire azt mondtam, hogy…..
Saren 2010.05.27 14:35:46
The Man Who Laughs: Abszolút igazad van. Én ilyen zseniális befejezést még nem láttam, szerintem még nem is érintett meg ennyire egy sorozat. De ami a legjobban tetszett hogy a vége nem egy átlagos lezárás volt, hanem olyan, ami mindenkit egy kicsit elgondolkodtat, mindenki másképp fogja fel a templomos jelenetet.
man02: Christian megmondta: There is no here, now.
Ahol voltak azt ők maguk teremtették, egy közös helyett ahol együtt léphetnek tovább, bármi várja őket, vallástól függetlenül (nézzétek csak meg a Christian mögötti ablakot :)). Azt is megmondta, hogy minden ami történt valóság volt, mindannyian valóságosak voltak, és nem azért voltak ott, mert mindenki egyszerre halt meg teszem azt, a repülőn. Minden megtörtént, és miután meghaltak, ki előbb, ki később (Everybody dies sometime, kiddo. Someone before, someone after you) ott gyűltek össze és közösen néztek szembe a túlvilággal. Erre nincs tudományos magyarázat, nincs olyan, hogy "miért voltak ott?". És ez benne a legzseniálisabb, hogy ilyet összetudtak hozni. Ezt van aki, megérti, van aki pedig csak random zagyvaságot lát, és nem érti mi van.
Nem vagyok egy sírós típus, de az utolsó jelenetnél nem bírtam. Jack ugyanoda feküdt nagyjából, ahol először felébredt, megtalálja a kutya is, látja, hogy a barátai kijutottak, és végül lecsukja a szemét, pont mint a sorozat legelső percében, és feljön a LOST logó.
Nincs rá szó.