Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemiramis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sorok között A haldokló óceán 2013.10.23 05:36:00
Valami szivárog: Egyetlen nap alatt több mint tizenkétezerszeresére növekedett a radioaktív részecskék mennyisége a 2011-ben megsérült fukushimai erőmű hűtővizében. Ráadásul a víz jó eséllyel átszivárog a Csendes-óceánba, mert még áprilisban megsérült az egyik…..
szemiramis 2013.10.23 10:38:23
Nem könnyű megtalálni a Hernádi Zsolt egekbe magasztalásáról szóló címlapsztorit a Heti Válasz friss számában, hirtelen elszaporodtak a fizetett oldalak, alig van hely a tartalomnak. Borókai főszerkesztő bizonyára megveregeti a hirdetésszervezők vállát, ez jó mulatság, férfi…..
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
szemiramis 2012.05.01 10:54:24
@Mózsi bá: Az öszödi beszéd egy-egy részlete lett kiragadva, lehet hogy Gyurcsány sem egy matyóhimzés, de a felcsúti kisebbségit hazugságban tolvajlásban nem is árnyékozza.
Gréczyblog Orbán és Polt 2011.10.01 07:59:00
Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki…..
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
Van valami szomorú abban, ha egy egykor szociológusként ismert és elismert ember a hatalom árnyékában elveszíti az arányérzékét, majd a józan ítélőképességét is. Hegedűs Zsuzsa Orbán főtanácsadójává lépett elő a fülkeforradalomban, és bár zöld balosnak mondja…..
Az ország legismertebb bloggere a Facebook-on kommentálta a tegnap történteket. Úgy gondoltam érdemes továbbadnom, mert hiába tartom amúgy sok mindenben ripacsnak, de ettől függetlenül kb. ez az a hangvétel, amit én egy felelős ellenzéktől elvárok:Ültünk a nappaliban, és…..