Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pg09

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy selejtezésnek köszönhetem ezt a könyvet, ebből is látszik, hogy abban is van jó, amikor az emberek kidobnak könyveket. Utoljára ugyanis általános iskolás koromban olvastam egzotikus útleírásokat, utána valahogy az a tévképzetem keletkezett, hogy kinőttem belőlük. Persze az…..
...avagy Firenze, időterv 2.0 A zabszemeffektus beindult. Próbálom magam nyugtatgatni, csak egy hosszúfutás, nem ez a naaaagy célverseny, odamész, lefutod, hazajössz, oszt jól van. De a maraton az maraton. És a maraton mindig veled van. (Még Kispálfilmnézés közben is.) Érzem, hogy a…..
B-oldal Parov Stelar zsenije 2010.02.21 07:30:00
Marcus Füreder nagyon bátor! Mondom ezt azért, mert szerintem merész húzás volt 2004-ben jazz zenével próbálkozni az elektronikus zenei szcénán belül. Ugyanakkor okos dolog is, hiszen mára sikerült igencsak eltorzítani és egysíkúvá tenni ezt a szépreményű műfajt, és egy…..
Pg09 2010.02.21 14:11:00
@matraszentanna: Koossssssssssssssssssssszzzzzzzzzzz! :)
Amikor Betrandon de la Brocquiere (?-1459), III. (Jó) Fülöp burgundi herceg főlovászmestere 1433 tavaszán a szentföldi zarándokútjáról (konkrétan Damaszkuszból Konstantinápolyon keresztül) hazafelé Magyarországon át utazott, elsőként tett említést arról, hogy Zsigmond a…..
Mosolyka "Kedves" vezető... 2010.01.05 12:02:00
    Találkoztam ma egy "kedves" vezetővel. Nagyon dühitett a dolog, továbbítottam a BKV-figyelő felé...  "Kedves" vezető...    Kerekesszékkel, mint minden reggel dolgozni indultam. Megérkezett a megállóba a 182-es …..
 A Moncada laktanya barakkjai (jobbra) és az Igazságügyi Palota (balra) Nagyításhoz katt a képre Mindazok számára, akik megélték az 1989 előtti társadalmi rendszert, a Moncada ostroma ismerősen hangzik. Nemcsak a vasfüggöny mögött élők, hanem a…..
Hastings, Bizánc, és egyéb témák után most kicsit a sztyeppe vidékére fogunk kalandozni, és néhány sztyeppei nép történetéről fogok posztolni. Ez ígérem, tényleg csak néhány lesz, merthogy tervbe van véve a megasorozat folytatása bizánci-arab háborúk címen. :) Szóval,…..
Pg09 2009.12.05 01:39:52
Ez az a rész, amelynek a poénjait többen voltak szívesek lelőni az első poszt kommentjeiben. Örültem neki, de egyébként az illetők közül nem akar valaki posztokat írni? A normann hódítás első és legkézenfekvőbb következménye az volt, hogy az angolszászok nem nyugodtak bele a…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
Pg09 2009.10.19 16:06:03
@ladislaus:

pontosan ezt tervezem en is!
Egy UEFA kellett hozzá, hogy valaki ki merje mondani: nem vagyunk elégedettek Szöllősi György munkájával. Bravó! Ha Platini csak annyit ért el, hogy újra van sansza kelet-európai kiscsapatnak BL-főtáblára jutni, és Szöllősi György arca visszaszorul, akkor sebtiben tisztikeresztet…..
gombapresszó 200 írás / update 2009.05.07 23:55:00
Amennyire figyelemmel követem az eseményeket, egy törpe minoritáshoz fogok tartozni a véleményemmel, miszerint az új 200 forintos érme minden idők egyik legocsmányabb pénzérméje. Ennél lejjebb már talán csak az eggyel ezelőtti, az 1992-től 1998-ig forgalomban lévő példány volt.…..
Pg09 2009.05.08 16:21:26
Nem szoktam kommentelni, most is csak azert teszem, mert en 100%-ban egyetertek tomii-val.
Pontosabban en meg sotetebben latom a dolgokat.
A magyar 200 forintossal egy kb. idoben mutattak be az uj holland 5 eurost:
pythonide.blogspot.com/2008/10/how-to-make-money-with-free-software.html
Lathato a kulonbseg. Abban az ermeben megvan minden ami a jo design-hoz kell. Gondolat, reszletek, igenyesseg stb.
Par nappal kesobb meglattam az uj magyar ermet es sirni lett volna kedvem.

Remenytelennek latom a helyzetet. Lehet ugyanis hogy fiatal tehetseges tervezo meg akad Magyarorszagon, de mikor lesz egy olyan donteshozo reteg is amelyik eleg nyitott es muvelt ahhoz hogy ehhez hasonlo szintu megoldasokra?

(tudom, hogy a nep szavazott a vegleges verziorol, de emlekeim szerint az osszes erme hasonlo szinvonalu volt, talan egy ember munkaja? )