Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BúgóCsiga

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamburger 2010.02.04 15:29:00
Nem tudom, észrevettétek-e már, de esett némi hó az elmúlt időben.Itt Hamburgban is elég sok, szokatlanul sok, szerintem a város nincs is felkészülve ilyen extrém helyzetekre. Mindent összevetve azért valahogy megküzdöttek vele. Elfogyott ugyan a só, de a fő útvonalakon lehet…..
Agymenéseim Verseny 2009.03.25 13:59:35
Szombaton táncversenyen voltam. Nem egyedül. Gödöllő, kisbusszal. Nem gond, mert még fel is tudtam kelni, hál' istennek nem fél ötkor indultunk. Hanem nyolc környékén. A parkolóban találkoztam apuval, akitől kaptam kétezer forint "fagyipénzt". Viszonylag hamar…..
BúgóCsiga 2009.06.05 20:20:11
az mennyire bocsánatos, vagy megbocsáthatatlan bűn, ha a bedobott angol nyelvű zsidóbibliát elteszik a lakótársak, a szomszéd meg, biztosan neki szólt, hisz itt csak ő gyakorolja eme vallást, keresse, vagy várja, s minderre az a megfelelő hárító válasz, hogy "nem volt rajta a…..
 egyszer én is verset írtam, s megmutattam Apának. Ő azt mondta:"hmm...érdekes.. nade...meg... háááát.."de nincs igaza, mert én csak poénból írtam azt a letépős verset...
 szeretnék romantikát. igazit. amikor a férfi meglátja a nőt, elviszi vacsorázni, lesegíti a kabátját, ki  húzza a széket a számára, átnyújt egy rózsát amit az asztal közepén lévő vázából húzott ki, és remélhetőleg nem mű- s közben szép szavakat mond, és…..