Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tararara

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..
tararara 2009.05.08 17:23:10
@KA_Steve: igazad van!
próbáljunk meg egymás mellet élni, van aki deszkával szeret közlekedni és a deszkázás a hobbija, van aki képes egyedüli személyként autóba ülni azért, azért hogy elvezessen a 20 perces sétára lévő munkahelyéig. amivel mellesleg az én tüdőmet és környezetemet is szennyezi. de fel lehetne még ezer példát is hozni erre. mindenkinek van olyan dolga ami zavarja a másikat, de el kell tűrni. ha meg valaki nem bírja ezeket a zavaró dolgokat feldolgozni, akkor zárkózzon be a hangszigetelt szobájába, és várja, hogy leélje az életét ahelyett hogy megélné azt. ez most lehet kicsit filozofikus lett már, de szerintem az emberek többségét nem maguk a gördeszkások zavarják, meg az hogy lepattant a lépcső széle, hanem csak szeretnek azon bosszankodni ami egy kicsit is más mint amit ők szeretnek.
tararara 2009.05.08 17:42:24
@bloomberry: én nem vagyok deszkás!
ha akkor a világlátott és tapasztalt ember vagy gondold már végig, hogy egy herkás mikor kezdene el sportolni.
(de ha már itt kezdesz személyeskedni, anyuci és apuci sosem nyomott a seggem alá semmit, gördeszkát és bmx-et pláne nem, már csak azért sem mert sosem érdekelt annyira ez a sportág. nem úgy mint te akinek viszont a zsíros hátsója alá nyomta apucianyuci a széket és elé tett egy számítógépet, hogy tessék kisfiam, az interneten keresztül úgyis eleget fogsz látni és tapasztalni a világból. )
SZÓVAL MI KÖZE VAN AZ ÁLLÍTÓLAGOS FECSKENDŐKHÖZ A DESZKÁSOKNAK?! láttál te már drogost?! láttál már heroinistát?! mert ha igen, akkor gondolom tisztában vagy vele hogy az olyan kemény narkós aki a templom ajtóban lövi be magát nem fog utána elbiciklizni vagy elgurulni a deszkájával.