Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benoe23

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap éjszaka egy nő és egy férfi halt meg az extrém hideg miatt a Kövér Lajos utcában, olvasható a HVG cikkében. Ennek ellenére a kormánypropaganda délelőtt még arról beszélt, hogy senki nem fagyott halálra az elmúlt két éjszaka. Ugyanebből a cikkből az is kiderül, hogy már száz fő körüli az idei…..
A Köznevelési Kulturális Ifjúsági és Sport Bizottság hétfőn megtartotta idei első ülését. Több fontos napirendi pont mellett LMP-s siker, hogy javaslatomra elfogadtuk egy szakmai munkacsoport összehívását Zugló új sportkoncepciójának megalkotására. Ebben Lévai Sándor (MSZP) a bizottság elnöke, és…..
Kitörhetünk-e a mostani mindenki számára rossz és sztereotip körből, amelybe újra egyre inkább belemerülünk? Erre a kérdésre kerestük a választ Zuglóban Acsády Judittal, az MTA tudományos főmunkatársával, Adamik Máriával, az ELTE TÁTK tudományos főmunkatársával és Szél…..
Két programunkat javasoljuk a nyár első hetére: Nők a közéletben, nők a társadalomban, azaz nők a jelenben! A nemek közötti esélyegyenlőség az egész társadalom érdeke és egyben adóssága is. Mi sem jelképezi jobban a férfiak dominanciáját, mint amikor ízléstelen…..
Osskó Judit dokumentumfilmjét a Pláza stop? Pláza stop! vetítjük le, mely az elmúlt 20 év mega shoping center beruházások megvalósulásának körülményeit vizsgálja. A filmet velünk együtt nézi Barta Ferenc, a kerület főépítésze és Barta János önkormányzati képviselő. A…..
A Föld órája alkalmából, és egy hirtelen jött ötletből szombaton kesztyűt húztunk, zsákot ragadtunk és a mára már hagyományos lámpák és egyéb fogyasztók lekapcsolása mellett szemétszedéssel is fel kívántuk hívni a figyelmet arra, hogy a környezetünkkel rosszabbul bánunk…..
Szóval úgy volt, hogy olvastam, hogy az új James Bond sokkal jobb lesz mint bármikor. Nem tudom hány éve volt, a lényeg, hogy egyik színész nyugdíjba ment, és jött a másik színész, és a média felszólított, hogy menjek, mert ezt látni kell. El is mentem, meg is néztem, és…..
Még bizonytalan voltam abban, hogy elinduljak-e az LMP XV. kerületi képviselő-jelöltjeként, de január 14. napja begyújtotta motivációm rakétáit. Elképzelhetetlennek tartom, hogy 2010 után, mikor az emberek reménytelenségükben kétharmados többséghez segítettek egy komoly…..
Mile Lajos Mindennapi üdvtan 2013.12.18 13:59:58
Ülök az autóban, hallgatom a rádiót. Híreket mond, azaz termelési tudósításokat, győzelem győzelem hátán, nagyjából minden csodálatos. De jó nekünk! Aztán egy kissé fonnyadt hang elkezdi velem megosztani ádventi gondolatait. Mérsékelten érdekel, már majdnem átkapcsolok,…..
Mile Lajos Magyar viszonylat 2013.10.16 14:32:47
Én tényleg azok közé a hülyék közé tartozom, akik mániákusan végignézik az NB I. mérkőzéseit (labdarúgás), utána pedig meghallgatom az elemzéseket is. És nem szakad rám az ég. Szóval vannak kedvenc, visszatérő fordulatok a közvetítésekben, merem mondani: toposzok, ilyen a…..
Mile Lajos Nyilván tartanak… 2013.07.22 18:30:15
Írásbeli kérdéssel fordultam Pintér miniszter úrhoz, a nemzetközi biztosítékokat kiverő, Snowden nevével fémjelzett megfigyelési botránnyal kapcsolatban.  Nos, ha valakit a belügyminiszter válasza megnyugtat, gyorsan forduljon orvoshoz. Kimondottan Magyarországra irányuló…..
Nem értem én ezeket a kereszténydemokratákat. Végképp nem értem. Még hogy vonuljon vissza a közéletből, meg kérjen bocsánatot?! Ugyan már! Ez keresztény hozzáállás? Na ne marháskodjunk! Amíg néztem, hallgattam Ferencet, amint Nagy Imre háza előtt, a mártír miniszterelnökre…..
Mile Lajos Az volt az igazi nyár 2013.06.19 16:51:16
Elég nyughatatlan gyerek voltam már akkor is, mindenesetre ha úgy 1985 nyarának elején valaki nekem azt mondja, váteszi erővel és teljes meggyőződéssel, hogy hat év múlva az oroszok kimennek az országból, akkor komolyan aggódtam volna az elmeállapota miatt, és lázasan kerestem…..
Miló András: Helyzet van! beszédét felmondta Vágó Gábor a Parlamentben, napirend utáni felszólalásként.  ..
Helyzet van, és ráadásul fokozódik. Addig figyeljünk oda, amíg nem késő. Helyzet van!Amit felnőtt társadalmunk tesz, a fiatalokkal, gyermekekkel szemben az ifjúság elleni bűntett.És meg is lesz a büntetés amikor majd nekik kell eltartani minket. A mai fiatalok túlnyomó…..
Szólalj fel! Szólalj fel! 2013.05.26 15:41:36
Szólalj fel! Mondd el a mondatokat, amiket szívesen hallanál a Parlamentben! Tedd fel a kérdéseket, amikre választ vársz! Napirend után elhangzik majd az Országgyűlésben...
Meghökkentő, egymásnak ellentmondó döntéseket hoztak ma az elvtársak a testületi ülésen. Elsőként is nem vették napirendre a szocialisták Közbeszerzési Bizottság létrehozását javasló előterjesztését. Minek az? Még az ÖMTR-re sem került fel,  hát mit csináljunk pont…..
benoe23 2013.02.11 10:02:53
@withoutus:
Kedves withoutus,
én is láttam azt a kérdőív eredményét. Ha jól tudom, Várnai László 4487 db szavazatot kapott a 2010-es választásokon. A kérdőívre 139 válasz érkezett összesen. Ennek jelentősen nagyobb része volt aki az együttműködés mellett volt. Baromira nem értem, hogy miért gondolja bárki is ebből, hogy ez a többség? Ez nem reprezentatív, szvsz. Majd 2014 októberében kiderül! Az én környezetemben örülnek a döntésnek. Fura, hogy a "szakadárok" is hivatkoznak egy közvélemény kutatásra, de nem mutatják meg. Várnaitól kérdezem, hogy igaz, hogy a jobbik volt a legnépszerűbb abban a kutatásban? Mert hogy kizárólag netes felmérés volt. :-)
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..