Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Focus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon csak a szerencsén múlik, hogy bizonyos dolgokat előre megérzünk vagy mindez egy ősi képesség, amit a modern ember már képtelen használni? A tudomány másfél évszázada kutatja ezt a különös és megmagyarázhatatlan emberi adottságot, amelynek segítségével öt fizikai…..
Focus 2010.11.29 19:33:13
@Squarell: Igazán nincs mit. Tényleg fantasztikusan éreztük magunkat az esteden. Azt ugyan nem gondoltam, hogy ennyire szerves része leszek a produkciónak, de ez egyáltalán nem zavart, sőt, nagyon jól szórakoztam a helyzeten. :) Mégegyszer gratulálok!
Focus 2010.12.01 19:04:40
@Squarell: Ha másra nem, hát helyzetgyakorlatnak kiváló volt. :) Józanul nem szoktam táncolni, de egy kedves kolléga sikeréért MINDENT!!! :D
Focus 2010.12.02 20:07:18
@numizmata: Ne hozzatok már zavarba. Csak lötyögtem egyet. :))) Különben is, az a pár lépés csak egy zárójeles kis történet volt az est főszereplőjének mutatványai mellett. Nem a táncról szólt az az este, hanem a Hatodik érzékről. :)

De azért köszi :)
"Ahhoz, hogy sikeres legyél és beutazd a világot nem kell tudnod ezer kártyatrükköt. Egyedi jellemednek és egyéniségednek kell lennie és kell hogy legyen egy három perces produkciód, ami erős és hatásos." Rudy Coby   ..
Focus 2010.11.15 18:25:58
@Kelle Botond: Oda a varázslat. :( Pedig milyen nagy csodának tűnt. :D Azért köszönöm. :)
A héten, 91 éves korában meghalt a magyar bűvészek korelnöke: Száva Sándor. Az alábbiakban a Magyar Mágia című könyvemben megjelent életrajzát olvashatjátok: 1919. február 5-én született Székesfehérvárott. Cseh iskolába járt. A bűvészkedést 1934-ben kezdte. "Ufferini…..
Mivel naponta kapok emaileket, hogy magyarázzak el trükköket, de persze ne ilyen gagyikat, hanem igazi komoly trükköket, ezért íme álljon itt egy látványos trükk részletes magyarázattal: Varázsoljunk bölényt a kalapból! Írta és rajzolta: Al Jaffee, Fordította: Tóvári Dorottya…..
Focus 2010.02.22 18:58:18
@Smagic97: Ha elefánt kell, én tudok szerezni, de csak nagy tételben. Álljatok össze páran és akkor az a 35-40 állat nem jelent akkora gondot. De ha elviszitek az egész csordát (78 egyed) akkor jelentős árengedményt is ki tudok alkudni. Kimondottan bűvészállatok, születésük óta szoktatva vannak a cilinderhez és a papírsüveghez. :)
Focus 2010.02.23 21:08:23
@DarkDrake: Afrikai elefántokról van szó. Mivel a fentiekben említettem, hogy bűvészetre kitenyésztett állatokról van szó, természetesen minden kiegészítő jár hozzá. Van mellé még szeminárum dvd is, 50 zseniális trükkel bantu és hottentot nyelven és harari ill. etióp felirattal :)
Nagyon sok olyan fiatal fordult hozzám az utóbbi időben, aki már tanult 1-2 trükköt youtube-ról és hozzá hasonló érdeklődőktől, és szeretne továbblépni, de nem tudja hogyan. Mivel lusta vagyok mindenkinek emailben válaszolni, úgy gondoltam leírom a véleményem a témáról: 1. Olvass könyveket és…..
Bűvész blog Köszönet! 2009.08.04 07:40:00
Kedves barátok, kollegák, bűvészetért rajongók!Tegnap hajnalban értem haza Pekingből. Mondanom sem kell, hogy örömöm még mindig hihetetlen nagy. A világbajnoki cím megszerzése pályám eddigi csúcsa. Viszont szeretném ha mindenki tudná, hogy a bűvészet nem…..
Focus 2009.08.06 11:28:52
@Hajnóczy Soma: Ez az, Soma! Ez a jó gondolkodás! :)
Ezúton is gratulálok mindenhez, amit elértél, és csak annyit tudok mondani, hogy csak így tovább!!!
Ki kell használni a gondolat teremtő erejét és a jó dolgokra kell koncentrálnunk. Annak kell örülni, ami van, amit elértünk és nem amiatt kell sírni, ami nem adatott meg. Küzdeni kell és megragadni MINDEN lehetőséget, hogy előrébb jussunk.

Fogadd legőszintébb gratulációmat!
Breiner Tamás: Veled is megtörténhet - Az évad utolsó előadása! 2009. május 7. (csütörtök) 19:00 óra   Az utolsó lehetőség, hogy megtekintsd Breiner Tamás nagysikerű mentalista előadását, melyet a belvárosi Spinoza Színház az egész évadban a repertoárján tartott.…..