Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fewco

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
Fewco 2011.01.14 12:07:17
@ap@tigris: Na végre! Ugyan gondolkodjon már el mindenki, mennyi "hasznot" hoz ez? A külföldi fiatal megveszi a hetijegyet, aztán a szigeten alszik meg eszik meg iszik. Mennyi adóbevételt jelent ez? Vajon az apja vagy nagyapja, aki tényleg szállodában lakna, étteremben enne, befizetne a városnéző túrákra meg megvenné a sok bóvli emléktárgyat és itt hagyna a városban egy csomó pénzt mi alapján választ úticélt?
Hazamegy a takonypóc fia és elmeséli hogy "állat buli volt, a felére sem emlékszem, úgy be voltam állva." Ez tényleg nagyon vonzó.
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..