Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FanaF1

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
A Tv2 új irányvonala szerint nekik most már nem az RTL Klub az ellenfelük, nem velük kell megküzdeniük a nézők kegyeiért, hanem szimplán olyan műsort kell prezentálni, ami magában megáll a lábán, és vonzza a közönséget. Nos, a Nagy duett premierje láttán annyival…..
 Amennyiben kíváncsi a cégek nevére is, kattintson ide!   Pár álláskeresési történetet szeretnék megosztani az olvasókkal amik között van enyhén szólva vérlázító is!   1.Az első és egyben szerintem leggusztustalanabb egy neves biztosító cég felvételén volt.…..
FanaF1 2011.02.22 14:28:58
@owvk: Aktív nyelvtudásról beszélünk ugye, mert a passzívval senki nem megy senkire. Hiába kell nyelvet tanulni főiskolán, ha az 1, maximum két év alatt "letudható", utána meg felejt az ember, mert semelyik órán nem jön elő.
A másik meg, hogy ő még pont abban az évben kezdte a főiskolát, amikor még alapfokú nyelvvizsga volt a követelmény a diplomához.
(Remélem kielégítő választ adtam.)
A szerdai Esti Showder felvétel nem nélkülözte a szokásos elemeket, de ezúttal sikerült egy olyan részt is belecsempészni, amelynek valószinűleg lesz még folytatása.   Bagi Iván, Nacsa Olivér és Fábry Sándor egy bizarr szexparti megformálása révén igyekezett…..
tuende blog Mire jó egy hörcsög? 2010.11.26 03:26:00
Kezdeném a hörcsögök fajtáival: létezik dzsungáriai törpehörcsög, roborovszki és szíriai aranyhörcsög. Nekem dzsungáriai törpehörcsögöm és szíriai aranyhörcsögöm van.De kérem, a téma: mire jó egy hörcsög? Mire jó ez az állat? Csak a jó tulajdonságok: boltíves oldal,…..
Tünde elképesztő képet lőtt, nem bírunk magunkhoz térni. Természetesen kísérőnek a nagy elődöt ajánljuk, de a galambbal együtt ez a kép egyértelmű tarolás. "Még nyáron az állatkertben fotózgattunk és ezt sikerült összehozni. A kamera lencséje kicsit vizes mert…..
Grafter A vérnyúl újratámad! 2009.11.26 15:11:00
A WATT ismét hozta a szokásos formáját. Bár az eddigi gagyi reklámplakátokkal szemben most egy fokkal jobban sikerült az ábrázolás, a témaválasztás továbbra is elképesztő.Néhány évvel ezelőtt barátaimmal előszeretettel poénkodtunk vérfarkassal, vérpatkánnyal, vagy…..
Az 1990 utáni magyar politikatörténetben eddig nem tapasztalt, szokatlan választás előtt állunk. Nem valami hungarikumról van persze szó, hiszen a világban számos példát láttunk már olyan parlamenti- vagy elnökválasztásra, ahol a főhatalom tekintetében a papírforma uralkodott.…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
  Már hónapok óta mennek a találgatások, „ki-hova-merre-meddig” szerződik az F1-ben. A legújabb csalási botrányok után még inkább felbolydult ez a méhkas, hiszen a jelek szerint a Renault istállónál már nem gondolkozhatnak hosszú távon. Bár a tavalyi szingapúri…..
Gergő összeítette, hogy az elmúlt egy hónapban mennyit késett a vonat a Budapest-Esztergom vonalon. Az átlag oda-vissza kb 14 perc naponta. Vicces ugye? A másik történetben gond volt a jegykiadó kioszkkal, emberünk felkészülten várta a kallert, hogy megkapja a papírt, csakhogy a…..
HeStyle A Legbénább férfi modell 2009.08.14 13:00:00
A Topman idei őszi kollekciójánál bukkant fel ez a fiú. Nem tudom, hogy ki választotta őt ki, biztosan belemagyaráztak valamit, hogy miért jó ez nekik, például, hogy "a lázadást testesíti meg"... De könyörgöm, legalább a haját vágták volna le, vagy azokat az…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..