Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vesztett pontok tekintetében

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
vesztett pontok tekintetében 2009.06.01 02:58:45
Nou San Trafford Mocskos Barcelona! 2009.05.26 14:10:00
(A hagyományokhoz hűen idén is összegyűjtöttük a holnapi döntő előtt az egyes csapatok ellen szóló érveket, mindezt persze tudományos alapossággal végeztük.) Tapsikolhat a sok metroszexuális futballkontár, minket nem téveszt meg, hiszen jól tudjuk, ők azok, akik…..
vesztett pontok tekintetében 2009.05.26 15:52:44
A fanfárok utolsó visszhangja is már csak a távolban duruzsol, hiszen a legfontosabb kérdésre már egy hete megkaptuk a választ.Az utolsó forduló így csak a másod- és harmadrendű kérdésekről fog dönteni, de az izgalom és a feszültség garantáltan első osztályú lesz. Igazi…..
vesztett pontok tekintetében 2009.05.25 13:51:12
@BK:
amelyik címében "mocskos" szó lesz, azt szerintem tuti
Hosszas dilemma után úgy döntöttünk, hogy a soros bajnoki összefoglalóval megvárjuk a hétközi meccspótlást. Az esti Wigan - MU-val végre újra teljes lesz a tabella, így már a szőkenőktől - a jogászokon át - a bölcsészhallgatókig mindenki egyszerűen ki tudja számolni,…..
vesztett pontok tekintetében 2009.05.13 15:51:43
vesztett pontok tekintetében 2009.05.15 09:35:55
@Woland:
Bentley jó lesz jövőre, mert nem sz*r játékos, csak rágörcsölt, mint RobbieK a Poolban.
majd együtt repítik jövőre a Spurst:)
(a szmájli nem is indokolt)

Downing visszafejlődött, tavaly még az élmezőny vitte volna, most izgulhat, h legyen PL-es kérője. Voltak nála rosszabbak, de arányaiban ő teljesített legmesszebb valós tudásától.
Rendhagyó módon nagyítóval kell keresnünk az elégedett csapatokat a Serie A 35. fordulója után, egyedül a Fiorentina számára alakultak maradéktalanul kellemesen az események, a firenzeiek maximum azért durroghatnak, mert nem kapott ki a Juve, így csak három pontra közelítették meg…..
vesztett pontok tekintetében 2009.05.14 15:20:46
@calcio_di_rigore:
pazar volt a hangulat, tényleg.
bár azt nem derült ki nekem, h az olasz himnuszt éneklik késéssel, vagy valami mást az elején.
(és h ez tetszik a VIPeseknek)

Cassanot sajnáltam, nem elég h romanistaként végig kifütyülik, még a tizit is kihagyta.

a BLdöntőn egyértelmű, h gyegébb szurkolás lesz, de abban is biztos vagyok, h ha ugyanez a két csapat játszaná a BL-döntőt két hét múlva, akkor is gyengébb lenne.
most szinte bárki eljuthatott a stadionba, ha nagyon akart, két hét múlva meg sok műmájer
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
vesztett pontok tekintetében 2009.05.10 16:55:49
@Ferguson:
CR-t donnelly simán kimoderálta volna ma
;)
nem értem, mit durcizik?! a meccs megvolt, szerdán újabb jön, 5-6 city-játékos volt még a pályán, aki simán lerúgta volna.
ráadásul ő is tudja, h a főnök unokái kórházban vannak.
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..