Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiwike13

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Mindenki láthatta a vb-n, hogy a magyar válogatott képes komoly csapatoknak is méltó ellenfele lenni – mondta blogunknak Guntis Galvins. A lett hátvéd gyönyörű gólt lőtt Kanadának. Csapata kiesett ugyan, de 7. lett, ennél jobban még soha nem szerepelt világbajnokságon:…..
kiwike13 2009.05.08 13:43:40
@D. Gromov: Ok! Èrtem én is, hogyan csináljátok a dolgokat, amivel semmi gondom. De mivel ti képviselitek a magyar sajtót ezen a VB-n, véleményem szerint megkerulhetetlen dolog cikkeket, képeket, interjúkat közölni Galvinsnál nagyobb játékosokkal, bármennyire semnmitmondónak tartjátok azt amit pl Heatley mond. "Nektek nem nagy elmeny, hogy milyen NHL-es jatekosok mellett setalhattok?" mondatomnak semmi köze a rajongáshoz! Ha már ott sétálnak mellettetek kötelességetek lenne megszólítani öket hisz többet nyomnak a latban, mint pl. Galvins. Az ars poeticatok kint a svájci helyszínen érvényét veszti, mert a VB nem kizárólag a magyar válogatottról es Galvinsról szól. A sportág tisztelete és szeretete pontosan arról szólna, hogy túllépitek erre a két hétre a határaitokat és olyat csináltok amit máskor az évben nem lehet. Ilyen alapon akkor egyik nagy újság se szólaltassa meg Jágrt mert úgyis mindig ugyanazt mondja...
kiwike13 2009.05.08 14:45:44
@Raon: Nem szoktam irni a blogra, ne izgulj ezutan sem zavarom meg a nyugodt eszmecsereteket. Javasoltam, kerdeztem kifejeztem elegedetlensegemet raadasul mindezt nem feled hanem a szerkesztöknek akik valaszoltak, felfogtam nem is "kötekedek" többet. "azt tudom mondani, hogy ha te ennyivel jobban tudod, hogy ŐK mit miért csinálnak és csinálhatnak, akkor ne fecsérled az energiáidat az ide való kommentezésre, regisztrálj te is egy blogot, és mutasd meg, hogy kell ezt úgy iggazzyból csinálni." - ez mar megtörtent, csak az iden nem sikerulhetett. (savanyu a szölö??-igen ez is benne van mielött meg okosan beirod ide utanam raon.) "Persze rendben van, hogy a mi kis kárpáti gyöngyszemünk a tízmillió mindenes szakértő országa, de pl. neked komolyan megerőltető lenne olyan dolgokat elsajátítani, mint amilyen a tájékozódás, okoskodás helyett szimpla kérdés, ha nem értesz valamit, a szemellenzős márpedigezazénigaságom állhatatos hangoztatása helyett az olvasott dolgok megértése/értelmezése... " Ezzel a mondattal ugye magad sem tudod mit akartal közölni, igaz? A velemenynyilvanitas megengedett, az hogy mi hogyan esik a szerkesztöknek nem az en dolgom...ök helyen kezeltek ezt, te meg felreertesz. Reszemröl ennyi, valaszt nem varok Raon.