Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadelineBasset

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
hogyvolt VV4 - 4X58 2011.02.11 11:00:00
A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik.…..
hogyvolt VV4 - 4X55 2011.02.08 15:30:00
Elnézést a késlekedésért, kimentem a viSzívem szerint úgy kivágnám az igazmondó hintát a villából, hogy csak úgy nyekken, arra jó, ha nem történik semmi, veszekedést lehet vele szítani, vége az iskolahétnek, új feladatnak híre-hamva sincs, jöhet a balhé. Illetve először…..
Határozottan „game on” –hangulatban zárult az előző epizód House és Cuddy között, nagyon úgy tűnik, hogy a csók miatt kialakult feszültséget azzal próbálják oldani, amihez a legjobban értenek: egymás határainak pofátlan feszegetésével. Lássuk, most mire…..
Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos…..
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Jimmy 45 percen keresztül cseszegette House-t, hogy ugyan menjen már el Cuddyhoz és szerezze meg, hogy a világ rendje helyreálljon. House pedig egészen pontosan főnökasszonya ajtajáig jutott, majd haza, és jól tudja, hogy országos cimborája nem fogja…..
Hipp, hopp, telik az idő, már augusztust írunk, és nagy események előtt állunk, ha az égiek is úgy akarják, akkor Fogtündér mostantól Forrest Erdészné szül. Gyümike Fogtündér néven fut majd. Szegény Sutyi és Vágyember, ha eddig nem is, de most biztosan könnyesre sírják a…..
Ott hagytuk abba legutóbb, hogy Cuddy mégsem lett örökbefogadó szülő, de helyette jött hozzá House, istenesen lesmárolta, majd gyáván elhúzta a csíkot. Ez egész pontosan a mostani (The Itch az eredeti címe, sajnos magyarul a többletjelentés visszaadhatatlan) epizód előtti iccaka…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
MadelineBasset 2009.05.08 10:00:09
@Sonrisa:

Emmy to LE!

De valahogy Györgyi Anna nem hozta a formáját! Nekem egy picit kiábrándító volt a Joy, sírj! résznél...
MadelineBasset 2009.05.12 11:11:41