Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jöttment senkiházi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron megkattantam. Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy üldögéltem lent a sasfészekben, és a régi, lassan törékennyé száradt papírú motoros újságjaimat lapozgattam. Ezeket a magazinokat apám hozta még nekem, külföldi útjairól. Az öregem csillagász, fedezett már…..
Belsőség Simsonális 2009 2009.07.14 12:24:00
 ..
jöttment senkiházi 2009.07.14 14:15:05
@Winkler Róbert:
Üdv Robi!

Nagyon örültünk, hogy tudtál időt szakítani a rendezvényünkre, köszönjük szépen, hogy megtisztelted a jelenléteddel ezt a szerény költségvetésből létrehozozott eseményt.
Egyetlen dolgot sajnáltam, hogy nem láttad a gyorsasági szakosztály futamát a kecskeméti gokartpályán.
MP5 - olyan csúnya volt, hogy le sem gyártottákA robogózást a szükség teremtette: a háború utáni ínség kellett hozzá. Ha Enrico Piaggio nem szívta volna mérnöke, Renzo Spolti vérét, akkor nem készül el az ős, az 1943-as MP5. Ez annyira csúnya volt, hogy a munkások utálkozva a…..
jöttment senkiházi 2009.05.21 22:54:03
@JégEmber:
Hát persze, tudom én.

Iszonyú komoly tömegsport balhét lehetne létrehozni, a volt NDK ban áruházak parkolóiban is rendeznek robogóversenyt,meg lehetne oldani itt is, a srácokat vasvillával kellene elzavarni annyian lennének.
De nem, itt nem lehet ilyesmit.

Ahol nincs tömegsport, ott nincs komoly élsport sem vagy, ha van, akkor tengődik.
Éppen letettem a Montesát, a benzinkút üvegtábláján még ott rezgett a kétütemű blokk utolsó robbanása. Egy régi versenymotor mindig romantikával tölt el, az ember a kisebb hibákat is megbocsátja neki – így került a családba a Cota 349-es. Kilián Endre, az eladó érezte,…..