Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Secandy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képviccek megfejtésében kifejezetten béna vagyok, ami nem is csoda, hiszen teljesen kikészít a műfaj. Ennek megfelelően percek óta üres tekintettel bámulom Eugenius matekos hangulatú alkotását a Margo feliratú villamossal, és az égvilágon semmi sem jut eszembe. "Támpontként…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
Kérdezte The Sheik gtalkon, aztán persze rá is vágta, hogy "Hát az, hogy ha a kövér ember sérül, akkor az hi-fi, ha Overdose sérül, az lo-fi." Csodálkozik-e bárki, hogy bár blogérett a cucc, fizikailag képtelen voltam betenni? Erre most megírta a postaládába, hát…..
Ezt Zsolt küldi Szegedről, én meg cserébe visszamenőleg is sokkal kevésbé sajnálom a város lakóit, mert anno a délszláv háborúban arra tévedt pár rakéta (vagy gránát (vagy valami hasonló)). Célozhattak volna jobban is. És most idézzük fel, mi is történt a tegnap esti…..