Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nicsidacsa

64 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NiCsiDaCsa világa Tavasz... :) 2011.03.10 15:52:31
Szépet Mindenkinek!Gondoltam írok már ide egy pár sort, bár szerintem már minden barátom tudja, hogy most otthon sajna nem üzemel az internet. De sebaj, volt már ennél nagyobb bajunk is:)Szerencsére közeledik a szép idő és egyre többet lehetünk a szabadban és egyre többet süt…..
Gyerekek, nem is tudtam, hogy a Quimby 2010-ben új lemezt adott ki... Pedig adott. Ráadásul olyan lemezt raktak össze ismét, hogy gondolkoznom kellett, melyik legyen az a track, amit majd ide beillesztek... Frenetikusan Quimby-style album lett! Hallgassátok szeretettel! Ya, és a Youtube-on…..
 Kedves Csibe! Látom, eltelt egy év, bár nem tudom, Te mennyire örülsz ennek, de szerintem semmiképp nem kell szégyenkezned! Nem készültem nagy szöveggel, abszolút átlag-módon, nemes egyszerűséggel pusztán csak annyit mondanék: Boldog szülinapot, Csibe! Legyen ez a Te napod!…..
Kedves Olvasóink, drága Barátaim!Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel szeretnék ezúton mindenkinek boldogabb új évet kívánni! Mivel már elég régen írtam ide bejegyzést, megpróbálom összefoglalni az elmúlt hónapok történéseit így az új év kezdetén, de előbb…..
NiCsiDaCsa világa Összesítés 2010.12.31 04:24:58
 A NiCsiDaCsa blog újraindítása óta a csapat tagjai összesen (ezzel a bejegyzéssel együttvéve) 54 bejegyzést hoztak létre az alábbi felosztásban:DaraPeti 34 bejegyzésCsibe 17 bejegyzésCsabi 2 bejegyzésNiki 1 bejegyzésRemélem, hogy 2011-ben kicsit aktívabb lesz a csapat.…..
 Nincs valami jó hangulatom. Nincs. Elég pocsék, mondhatni sz.r év volt ez, nem is bánom, hogy lassacskán vége. Remélem, de nagyon, hogy a 2011-es évem szebb és jobb lesz. MErt ez az év sok mindent elvett tőlem.  Ebben az évben, tehát húsztízben: Végetért a nagy…..
NiCsiDaCsa világa Karácsony van 2010.12.24 21:03:47
Bár rettegtem tőle. Vagyis nem is a karácsonytól, hanem attól, hogy egyedül leszek. És lám, egyedül vagyok, pedig akartam én szeretni, mert jó lett volna a szeretet ünnepén szeretve lenni. De lám, az élet már csak ilyen. És ha már karácsonyra se jár a boldogság, akkor nem is…..
Sziasztok!Most, hogy van egy szusszanásnyi pihenőm, gyors idevésem gondolataimat, lássa csak az utókor, hogy nem voltam én olyan spórolós sem szavakkal, sem gondolatokkal. :DNa, szóval valamit csinálni kellene már, mert valahogy nagyon nem érzem jól magam ezen a nagy világon. De már…..
Na hali mindenkinek!Csibe bejegyzését követően asszem nem is lehet mást mondani: ilyen az élet :( De ténylegesen öröm az, hogy van valami meló. Így vagyok ezzel én is, bár az én munkahelyem nem úgy néz ki, mint ha megszűnne, de azért tudjátok, ma már nincs fix talaj az ember…..
Sziaa Mindenkinek!Gondoltam írok ide egy kis bejegyzést, hisz az életemben újabb változás következik be. Megszűnik eddigi életem egyik legtutibb munkahelye. :( Sajnálom magát a munkahelyet is, de a társaságot még jobban, remélem lesz még alkalmam összefutni a mostani kollegáimmal,…..
Valahogy most nincs még csak kedvem se idézgetni, valahogy most minden olyan keszekusza, és valahogy most semmit nem értek. Mégis rám figyel épp sok-sok szempár. Talán boldog is lehetnék, de valahogy nem megy. Úrrá lett rajtam a lámpaláz.Holnap kezdek. Életem első munkahelye.…..
Más ötletem nem lévén egyik kedvenc metál trackem sorát véstem címnek. Na, de nem is ez most a lényeg, hanem az, amit most, itt írok mindenkinek, aki olvassa.Nos, szóval eltelt a nyár. Gyorsan, és lényegében lényegesebb eredmények nélkül. Bár történt sok szép pillanat is, de…..
Szépet minden kedves Olvasónak!Úgy látszik a Nicsidacsa-team tagjai egy szösszenetre elaludtak, hisz már nem csak a nyárnak van vége, hanem lassan az ősznek is. Igen, drága Barátaim, lassan őszi szünet következik az iskolákban, nálunk speciel lesz Tök-fesztivál, ami a lassan…..
Üdvözletem újra az Olvasóknak! Köszöntelek DaraPeti! Amint látod, olvasni azért olvasom a blogot, még ha nem is mindig írok. Igen, abban igazad volt, hogy már ősidők óta megígértem az Ádis sztorit, de valahogy mindig volt valami dolgom. Igen, elég sokat voltam / vagyok fent neten,…..
Mélyen tisztelt Olvasóink és Dara!Egyéb teendőim miatt sajnos még nem tudtam megírni az ígért sztorit, de most megpróbálkoznék vele.Csabi barátunk ötlete nyomán ebbe a blogba bekerült egy blokk, Átverés szaga van címmel. Eddig ugye olyan bejegyzések voltak olvashatók, amiben…..
Legyen részemről nyári szünet az elkövetkező időszak, mely valójában egy némasági fogadalom. Megint oda jutottunk, hogy csak az én f*szságaimmal van tele az egész blog. Bosszantó, ugye? Van egy kedves blogos tag, a Csibe, aki 2010-06-09-én pl igéretet tett egy régi sztori…..
Nos, az a nagy szitu, hogy a mellékelt levélke alapján örököltem, nem kis lóvét, úgyhogy mostmár tényleg várom Szergej, Iván, és Szása jelentkezését, mostmár tényleg kell egy saját vodkagyár, vagy legalább néhány részvény sej... :D ..
Az utóbbi pár napban szüntelenül Rúzsa Magdi 'Gabriel' című felvételét hallgattam, és gondoltam, formálok kicsit rajta, na ilyen lett. Személy szerint jómagam az eddigi legjobban eltalált bootlegemnek tartom... :)   ..
KórképFáj mindenem, leégtem -immáron nem csak anyagilag-, fáj a szívem is -nem csak metaforikus értelemben- de talán túlélem.KörképKörülnézve azt látom hogy kurvára nincs semmi keresnivalóm ezen a nagy batár bolygón, de még csak az egész univerzumban sem. Ha nincs olyan…..
Üdv minden olvasónak. Ha vannak egyáltalán, mert játszani nem akart senki. Szégyelljétek magatokat, lusta népség! :P..
Nem akarok elszakadni. Egyetlen olyan hagyományomtól, szokásomtól sem, ami jó. És azoktól sem, akik jók hozzám. Ember akarok maradni az állati emberek által létrehozott káosz-világban. De miért írom ezt? Hogy legyen végre poszt...Most zenék linkelgetése helyett egy icipici…..
Hello Világ, Hello barátaim és sziasztok olvasók! Gondoltam, megosztok veletek egy igazán finom zenei csemegét. Vagyis annak egy kicsiny kis falatkáját. Miről is van szó? Természetesen a (Háborgató) Maszkura és a Tücsökraj formáció idei, tehát 2010-es "Kérlek így…..
Kedves Olvasók!Ma különleges napra ébredtünk, mert hiszen szülinapot ünneplünk! Nem hiszem, hogy van jogom megmondani, hogy hányadik, de azt biztosan szeretném közölni, hogy Csabit ünnepeljük! Mivel Csabi közölte, hogy:          …..
NiCsiDaCsa világa Csak úgy... 2010.06.15 07:43:53
Boldog lehetnék mostmár igazán. Nikivel rendeztük a dolgokat. Mégse tud nyugodni a lelkem, nagyon felkavart ez a hülye szitu, amit saját magamnak köszönhetek. Átkozom magam, és már tényleg arra is gondoltam, hogy ha már kibékültünk, nem is keresem többé a társaságát. Talán…..