Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaben92

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
gaben92 2010.06.25 11:04:04
@Bsl: Igazad van. Mint írtam, annyira nem értek hozzá, de azon el lehetne vitatkozni: mi volt előbb a tyúk vagy a tojás.Csak nem érdemes!
Az viszont mindenképp elgondolkoztató, amit a harmadik pontban írtam.Sok olyan előadónk van, akik studiókban fényezik a sz...t ,és elénk tolják 4500 Ft-ért elvárva hogy mosolyogj is hozzá. Élőben meg sem bírnak nyikkanni a színpadon (áldassék a playback) de sztárként pózolni az nagyon megy.
De hadd ne ragozzam tovább, mert minél inkább belegondolok, annál idegesebb leszek!
gaben92 2010.06.25 12:31:42
@Bsl: Mindenképpen tisztelet a kivételnek, én nem is azokról szóltam, akik tisztesen teszik a dolgukat.Nem biztos,hogy mindegyik tetszik, de ők azok akik tudásuk legjavát nyújtva csinálnak olyan bulit a koncertjeiken, hogy a fal adja a másikat. Mennyivel másabb ez, mint amikor pl.: két girhes csirke playbeckben nyamvadozik egy színpadon, és még véletlenül sem találják meg a ritmust amiben tátogniuk kellene.
A filmeseket én már minek sajnáljam? Sajnálják ők magukat éppen eléggé, minden résznél.