Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vélemény8

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai kérdésünkben nem a legjobb és legnépszerűbb termékek, vagy szolgáltatások egyikét kutatjuk, ennek ellenére pontosan beleillik blogunk profiljába, hiszen ezúttal is egy nagy döntést kell hoznotok. Az igazság az, hogy a végeredményt előre borítékolni mernénk, valójában az…..
vélemény8 2015.03.12 08:57:48
Tegnapi posztunkban írtuk, hogy A Dal honlapján összekeverték a szavazást lezáró Tatár Csillát Liluval, így: Hogy ne érhesse az a vád a comment:com-ot, hogy mi állandóan csak baszogatjuk a közmédiát, most segítünk megkülönböztetni Lilut és Tatár Csillát, csak aztán…..
Felemás hírt közölt a New York magazine ma reggel: a Spartacus-rajongók egyrészt örülhetnek annak, hogy kedvenc sorozatuk kap egy előzményszériát, másrészt viszont szomorkodhatnak egy sort (és itt már minden jóérzésű ember csatlakozik hozzájuk), mert ezek szerint a főszereplő…..
vélemény8 2010.04.13 20:27:56
Ribik Médiaribik start 2009.04.18 12:47:25
Sziasztok! Elfekszem én is a média előtt, széttárom a lábam és erőszakoljatok meg. Úgy mint azt a sok buzit meg ribit ott a tévében, kik csak azért vannak ott, mert szép nagyot tudnak terpeszteni. Hát terpesszenek, de akkor hagy hívjam őket nevükön, Ribancok. A blogon pár…..