Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banjo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engerland Anglia - Németország 2010.06.27 15:10:00
Liveblogging kezdődik 15:45-kor!  <a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=db91667d49" >Anglia - Németország</a>..
banjo 2010.06.27 18:24:47
@Gemini12:
hallod...
neked itt nincs szavad, hungarista majom. Annak szurkolunk, akinek és ahogyan akarunk...faszfej
Ehhez van eszed persze...szereztél volna inkább diplomát a kocsmázás helyett! Söpredék
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
Engerland Milner sem edzett 2010.06.10 13:55:00
James Milner és Ledley King továbbra sem edzett a csapattal, viszont Shaun Wright-Philips visszatért a kerethez tegnap, szóval legalább egy jó hírünk van a mai napra. James helyzete továbbra is kérdéses, és Gareth Barry saját maga jelentette ki, hogy nem áll készen az első meccsre.…..
Engerland A fiúk a csapatból 2010.06.07 15:00:00
Azt kérték női olvasóink, hogy legyenek pucér férfiak is a blogon, ne csak csöcsök, hát tessék. Egy galériányi angol futballista egy szál labdában illetve törölközőben, sőt, Ian Wright és fogadott fia, Shaun Wright Phillips esetében még annyiban sem. INDAFOTO.slideshow.run({…..
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
 Minden reggel ugyanúgy kezdődik. Mindez néha jó, mert egyfajta biztonságot jelent, de másrészről kicsit unalmas. Csörög a telefon, kelni kéne, persze lenyomom még jó párszor, amiért 90%ban el is késem. Nagy nehezen felkelek, kávé, zuhany, pakolás, suli. A suliban néha olyan…..
Nagy hír lett Nagy Britanniában, hogy David Cameronnak egy éven belül másodszor is ellopták a biciklijét. Otthon, a háza kerítésen vágták le a láncról, pedig alig egy órát hagyta felügyelet nélkül.  Cameron ráadásul nem is a drága biciklikre szakosodott politikus. A…..
banjo 2009.05.07 21:01:48
@aaaaaaah:

ez így van! MInden út bicikli út! :)