Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psychosquirrel

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok! Ő az én kiskutyám, egy másfél éves német dog kan, becsületes nevén Sámson. :D Lassan egy éve lakik velünk, és fűszerezi meg napjainkat mókával, szeretettel, nyálfoltokkal, kék-zöld foltokkal és természetesen a szétrágott mindenfélével. :D Igen, mint minden…..
Anikó három videót töltött föl az Indavideóra Diegoról, a kölyökmopszról. Nem tudtunk választani, úgyhogy tessenek parancsolni: az elsőn megcsodálhatjuk, ahogy a 6 hetes kis vakarcs esetlenkedik, a másodikon viszont már kezd belőle előbújni a vadállat. És mivel ezek mind nagyon…..
psychosquirrel 2010.04.09 13:13:13
  Romerót számosan követték, s bár számos ága alakult ki a műfajnak az idők folyamán, szinte minden zombifilm a Holtak hajnalának nyomán halad. Miután ’68-ban a zombi színre lépett a semmiből, nem egy követő próbált filmet készíteni e rusnya, vérszomjas lények…..
A Northfoto hírügynökség információi szerint a képeken látható kutya a legöregebb a világon. Max most ünnepli 26. születésnapját New Iberiaban és a Guiness rekord bizottság is igazolta az életkort. ..
psychosquirrel 2009.08.10 14:09:54
"Küldjük Penny-t a vizes csincsilla lányt (felmosóvödörbe ugrás, majd utána gyorsan csap alatt mosdatás után). Mellékeltünk 1-2 képet szárazon is, hogy tényleg hihető legyen, hogy csincsilláról és nem a pokol valamelyik teremtményéről van szó. Az egyiken barátnője,…..
psychosquirrel 2009.08.10 12:11:42
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
psychosquirrel 2009.06.11 13:48:50
@Frigyesur: Az egyetlen féligazság, amit írtam, az a szívdobogás volt, amit már ezerszer megbántam, minden egyéb teljes és pontos információ volt. Én nem állítottam, hogy sikít, vagy fájdalmat érez abortusz során, csupán arra reagáltam, hogy egyesek sejtkupacnak tekintik az embriót, holott nem az: csodálatos szervezettséggel, hihetetlen ütemben fejlődő lény, és ki merem mondani, hogy ember.
És pusztán szakmai hiúságból eredően te belekötöttél az idegrendszer kifejezésbe, ami szerintem nagyon gyerekes megnyilvánulás.
Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket. Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós…..
A fészkelődő blöki mellett felhívnánk a figyelmet a kissé alulméretezett ágy másik lakójára is, aki bár nem valódi, innen elég cukinak tűnik...
Mindent az olvasóért. És ha az olvasó nem ismeri a csibefajtát, amelyet választott, akkor mi segíteni próbálunk. Egy korábbi posztunk (ahol nemes egyszerűséggel tyúknak neveztük őket) után ugyanis ezt a levelet kaptuk:"Halihó ! Vidéken lakunk és a 3 éves gyerkőcök miatt…..
psychosquirrel 2009.05.22 14:26:22
psychosquirrel 2009.05.07 20:19:39