Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bucsek (xD :D)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a magyarországi mozik sorra tűzik műsorukra a legújabb Alien filmet (Covenant) és végigsöpör hazánkon az "Alien-láz", jó néhányan, (legfőképp a rajongók közül) elgondolkodunk azon, hogy vajon melyek voltak az eddigi 8 epizód legjobb jelenetei. Bizony már a nyolcadik epizódnál járunk: a…..
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
Bucsek (xD :D) 2016.12.06 12:27:05
@csincsilla72: nagyon köszi :D

Most hogy ilyen kevesen vannak én Dávidnak drukkolok, lehet, hogy unalmas, de valahogy ő testesíti meg a kinti normális embert, szerintem. legalább is a nagyját.

Viviről no cement... én rég kizártam volna, állandóan szexuálisan zaklatott mindenkit stb.
Krisz: ő is elég elborult, mikor veszekedett Micivel, kicsit agresszív (kicsit?)
Somsomról annyit, hogy teljesen más, mint a bemutatkozó szövege: "A Villa egy nagyon nehéz dolog, de úgy érzem, bejutni azért befogok. Bejutni nagyon nehéz, de 1-2 csajt megbaszni nem elég." meg leszivattyúztatott valakit a Gellért hegyen... ehhez képest a villában teljesen "normális", ha úgy vesszük.
Ginának drukkoltam mikor bekerült, mert szegényt nagyon szétalázta a Lákátos, meg a tivtivivi, még mindig drukkolok neki, de szerintem nyerni nem fog.

Egy szóval: Dávidnak dobnám a lóvét, és ajánlja fel egy segélyszervezetnek! :D
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
A Sonic Dash egy jó játék. Igaz, hogy körülbelül a hatszáztizennegyedik 3d-s futójáték a Play Store kínálatában (á la Temple Run), de lássuk be, ha valakihez igazán illik a végtelen pályákon egyre gyorsuló rohanás, az a Sega égszínkék turbósünije lesz. Az sem újdonság,…..
Bucsek (xD :D) 2013.12.21 22:26:25
@Darkcomet: én már jártam úgy, hogy megvettem 1 játékot iphone-ra és kipróbáltam, nem tetszett. Írtam egy rövid üzenetet az applenak, hogy köszönöm de nem. Visszakaptam a pénzem. Ennyi.
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
IDDQD 9,3 millió egy nap alatt 2011.11.09 23:56:00
Ennyit adtak el az új Modern Warfare-ből a premier napján, lehetne bűvészkedni a számokkal, és belemenni értelmetlen összehasonlításokba mozis premierekkel, de inkább nézzünk pár érdekes részletet:1,5 millió ment el a világszerte X boltban tartott éjféli nyitásokon (ahol X…..