Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quasi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek nagyrészének volt vagy lesz egyéjszakás kalandja egy idegennel vagy kevésbé idegennel.Valószínűleg az ösztöneinknek köszönhető. Kiélni minden állatit egy emberrel, akinek nem kell magyarázkodni miért és hogyan és mikor ismét...Mi teszi ki az egyéjszakás kalandok…..
A call-girl beszámolója:Volt szerencsém nemrégiben életemben először call-girl-nek lenni. Egy kedves srác keresett meg, neki is ez volt az első. A szabályokat már az elején kikötöttük, mi az, amit szabad, mi az amit nem. Szépen kicsinosítottam magam és becsengettem. Már várt, Ő…..
Ha voltál töltsd ki a kérdőívet, hogy segítsed a szervezők munkáját. Köszi...
A szaknyéri táborhoz hasonlóan az idei ráróspusztairól is készült percről-percre blog, Becker Domi jóvoltából. A blog itt olvasható: szovi.blogspot.com..
Quasi 2010.07.19 21:50:49
"másfélszer leszoptalak" Nem sokat szoktam törődni a születésnapokkal. Meg úgy általában az ünnepekkel. A leginkább a sablonos üdvözletek a felelősek ezért, de legutóbb kaptam egy frappáns köszöntőt. Álljon íme a szerkesztetlen levél:Szervusz!Előre is boldog…..
Pesti Gonzo Tavaszi tekerés 2009.04.29 13:45:28
„Nincsen ekid vagy spurid…?” Gödör, Instant, Cha-cha-cha… „Szakszi háromért a kapualjban” Itt a tavasz, tekerem a bringát, meg a cigit, és keresem a legszebb pultoslányt. Megjött a tavasz, én meg elmentem otthonról. Kifordulok a Rottenbillerből a…..