Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsomak15

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
rozsomak15 2009.12.24 16:11:11
@DragonSipy: na azért ezek minőségi videók, ha 2 hetente dobálná ki őket , akkor valszeg sokkal "gagyibbak" lennének...meg ne feledd: ő is csak ember...nem gép... (plusz nem tökmind1 hogy 2 vagy 4 hétig tart egy videó elkészítése? szvsz az a 2 hét nem oszt nem szoroz)
Még nem tudom mikor rakom ki a videót. Vagy hétvégén, vagy hétfőn. Majd elválik, hogyan leszek otthon  ..
Mindenfélét összehordott nekünk ez a rettenetes őszi időjárás. Gigi és Stella a szuper videóból, Lájtos Robi, és a zseniális humorú szülőkkel rendelkező Vastag Barna. Nézelődjetek!  GIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mellé a nagyszerű Stella!!!!!!!! Robi, csak így…..
Ez egy olyan horrorjáték ami szerintem egy kötelező darab annak aki szeret borzongani és megválasztani ki is ő valójában? Egy családszerető apa, vagy egy hidegvérű gyilkos. Tócsákból előbukkanó szörnyek, a most és évtizedekkel ezelőtt meghalt emberek vissza-vissaztérő…..
Angol cím: Hell comes to Quahog Magyar cím: Pokol Quahog-ban Leírás: Mivel Peter elköltötte az összes megtakarított pénzét egy tankra, Meg elmegy dolgozni egy szupermarketbe, amely elszívja az energiát a város többi boltjától. Brian és Stewie közös erővel próbálják…..
rozsomak15 2009.05.07 17:31:44