Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syphax

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év kulturális fővárosai: Kassa és Marseille. Kassa Budapestről autóval alig több, mint 3 óra, így akár hosszú hétvégés programnak is beillik. Marseille repülővel átszállással érhető csak el, így ide - én legalábbis - hosszabb programot terveznék. Kassán izgalmas…..
Sokan azt hiszik Bayer Zsolt tett valamit, kimondott valamit, lehetőséget adott valamilyen vita megnyitására. pedig ez nem történt meg. Bayer csupán annyit tett, hogy elmondta, szerinte a cigányok jelentős része állat és az állatokat ki kell írtani. Bayer Zsolt ezzel semmilyen…..
"Sportokos" Megérdemelnénk?! 2009.11.18 08:53:53
Bár nem vagyok egy öreg ember, de az elmúlt 15 évben rengeteg hazai meccsen voltam, legyen szó bármilyen sportágról! Mind a mai napig emlékszem a mutogatós Fradi meccsre még a nyitott kettesen, amikor meccs közben és a harmadok közti szünetekben is záporoztak a fradistákra a…..
syphax 2009.11.19 07:16:29
@Liszi: 1.) Én nem vagyok ú.n."mai fiatal", mert betöltöttem a 63. éketévemet,de;
2.) Nem hibáztatom a "mai fiatalokat" azért, mert nincs 15 vagy 20 ezer ember a Stadionunkban, mert--szerintem--nem ők tehetnek arról, hogy nincs. Sok mindenről tehetnek, sok mindent nem jól csinálnak--aminthogy annakidején sokmindent mi sem csináltunk jól, amikor mi voltunk ú.n. "mai" (akkori-"mai") fiatalok.
3.) Rögtön az első dolog az, hogy az iskolákban "elveszett" a testnevelési órák száma--heti 3-ról heti 1-re--és nincs sem a testnevelési óráknak sem a testnevelő tanároknak sem tekintélye sem presztizse.ERRŐL NEM(!) a "MAI FIATALOK" TEHETNEK!
4.) Nincs iskolabajnokság semmilyen szinten, semmilyen sportágban! Erről SEM A "MAI FIATALOK" TEHETNEK!
5.) Puhány, egészségtelen nemzedék nevelődik--tisztelet a kivételnek persze(!)--amelyik már a születésekor beteg.
6.) Hol vannak az olyan igazi testnevelő tanárok, mint Ablonczy Berci bácsi(Földes), Robinzon Gyula bácsi (Közgazdasági), Tóth Nóra néni (Közgazdasági),Tóth Jóska bácsi(Villamosipari),Kamarás Pista bácsi és felesége (Kilián)? Hol vannak? Nem mondom, hogy egyáltalán nincsenek, de kevesen vannak! Hogy "nincsenek", erről sem az ú.n. "mai fiatalok" tehetnek!
7.) Bizony, itt kezdődik minden ahhoz, hogy a Stadion-ban 15-20 ezer ember legyen egy sportrendezvényen.
syphax