Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenkisenki

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősztől új szórakozóhely nyílik Hajdúnánáson! A Művház egykori ruhatári részéből kialakított Kultúr-Art Kávézó a szimpla italfogyasztási lehetőség mellett igényes könnyűzenei programokkal is hozzájárul a nánási éjszakai élet élénkítéséhez.    …..
 MIKOR: 2010.07.23 (az péntek) 20:00HOL: Hajdúnánás, Liget söröző (ami itt van!)MENNYIÉRT: INGYEN!KIK: Hanoi (debreceni HC); Áttörés (Hajdúdorog); Outrage…..
Mindenkisenki 2010.07.22 13:56:23
a legjobb hely Gyertek a Ligetbe! 2010.07.09 13:39:00
  Tanakodtunk nagyokat arról, hogy mit is kéne kezdeni a nánási rockerekkel. Nagy tanácstalanságunkban és csalódottságunkban olyat mondtunk, hogy felesleges Nánással foglalkozni ilyen téren, de már megbántuk, és hogy kiengeszteljünk mindenkit, hamarosan nekilátunk a…..
a legjobb hely Közös lekvározás 2010.06.22 19:52:00
A zenélés az olyan mint a szex, egyedül is lehet csinálni, de másokkal sokkal élvezetesebb. Ha minden jól megy, akkor fiúk, lányok vegyesen fognak részt venni Hajdúnánás legelső örömzenélésében, amit a Bocskai mozi szupertágas, szuperhangos termében kéne megejteni.Ezt a…..
Most minden kedves blog-olvasó kiélheti kreativitását legelső interaktív megmozdulásunkban, amely nem más, mint a blog logójának megrajzolása! Részletek a tovább gomb után...    A logó bármilyen formátumban elkészíthető demóként, ha a befejezést rám bízzátok, de…..
Július 23. és 25. között a hajdúnánási kempingben is megrendezésre kerül, a korábban Dorogon összehozott, majd szétázott kancirkusz. Reméljük Nánáson kellemesebb klíma lesz a feketeruhásokra. Felhozatalát tekintve nagyjából ugyanolyan zene fog szólni ezen az eseményen is,…..
a legjobb hely Komolyodik a dolog! 2010.06.22 15:33:00
A blog hamarosan új korszakba lép, és elindul az a folyamat, ami reményeink szerint kihúzza vidékünket abból a posványból, amiben évek óta tocsog.Tény, hogy a reklámozás terén forradalmasítani kell - egyszerűen nincs fogalma a fiataloknak arról, hogy mi mindent lehetne kezdeniük…..
Tegnap este hétkor megcsodálhattuk a French Girls Feetet a szabadtéri színpadon - mint ahogy ezt már korábban feltettük ide. A koncert még némi reményt is ad arra, hogy változhatnak itthon a dolgok - és őszintén reménykedünk abban, hogy ez volt a vízválasztó a környék fiatal…..
Lesz még néhány dolog, amit elfelejtettünk említeni! Hídi Miki motoros bemutatója, szexi lányok, éjszakai sztriptíz, hastánc bemutató, igényes strand, folyamatosan tisztított vizes blokkok és wc-k, hideg italok a sörsátorban, többféle meleg étel a büfében, kitelepült olcsó…..
ROFL-net Nyugdíjas dal 2.0 2009.06.20 08:47:29
Mivel múltkor smucig módon törölték és sokan nem láthatták a műdobolást itt van újra. Remélem lesznek olyan korrektek, hogy most nem törlik. Ha már feltöltötték, vállalják is!  ..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.05.05 05:00:00
Ez túl könnyűKamerába néz is... meg nem isBal szélső sznobJól érzi magátCukiGarantáltan pár mp-ig nem fogod fel a képetCsávó felidegesíti, most HULK-ulSzexibojAz egyik szép, a másik... ehh...hát... Na meg szemöldökThanks Anitaxy,János..