Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csari

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben a fogyasztási hitellel vásárolt árut a kereskedő nem szolgáltatja időben, illetve nem olyan terméket szolgáltat, amelyre a szerződést kötöttük, szavatossági kifogással élhetünk, és követelhetjük a kereskedőtől a hibás áru megjavítását vagy cseréjét, illetve…..
Heves vitákat vált ki szakmai és kevésbé szakmai körökben a téma, miszerint a hiteltanácsadó kér-e munkadíjat vagy sikerdíjat - ki-ki ízlés szerint - az ügyféltől. Ugyanis köztudott, hogy a bank a hitelközvetítőnek, mint ügynöknek jutalékot fizet, ha hozzá viszi az…..
Az áruhitelezési versenyben a fogyasztók egyre több helyen találkoznak a 0% THM-et vagy kamatmentes hitelt hirdető akciókkal. Természetesen léteznek valós kedvezmények, de sokszor a kamatmentesség csak jól behatárolt plusz feltételek mellett áll fenn. Az ilyen akciós hitelek abban…..
Hitelestanácsadó olvasónk küldte be az alábbi tippet.A mai világban egyre természetesebb lesz, hogy az emberek hitelfelvételi problémájukkal – idő és szaktudás hiányában – nem járják végig a bankokat a legjobb hitel megtalálásához, hanem tanácsadók…..
Hitel Tippek tipp: személyi hitel 2009.05.18 08:00:00
Credhunter olvasónk küldte be nekünk írását a személyi hitelekről - más néven személyi kölcsönről. Olvassátok és ha úgy érzitek megindított egy gondolatot, ne szégyelljétek odakommentelni ;-)Gyakran vagyunk úgy, hogy hirtelen kiadás előtt állunk, de pénzünk nincs. Ilyenkor…..