Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rak58

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi kérdés sokakat érinthet a válási statisztikákat ismerve.Tisztelt Zugügyvéd,felmerült bennem a kérdés:Kell-e tartásdíjat fizetni az extra jövedelemből azoknak az állami nyugdíjba visszatérőknek, aki úgy döntenek, hogy felveszik a magánnyugdíjpénztárban felhalmozott…..
Soha nem voltam jó véleménnyel a WS Teleshop-ról. A minap tévészörfözés közben szörnyülködve láttam, hogy már a WS Teleshop is előrukkolt saját gördülő talpú cipőjével, a StepGym-mel. A StepGym ráadásul saját honlappal is rendelkezik, ahol különböző YouTube-os…..
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
rak58 2010.12.04 07:42:48
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Az a fajta állandósult krákogás, torokköszörülés, ami nem jár más panasszal, és ami mögött fül- orr- gégészeti vizsgálat során nem lehet kifejezett szervi eltérést találni a torokban, elég komoly kihívást jelenthet a kezelőorvos számára. A beteg részéről pedig egy…..
Kedves Comment:com!A Comment:comon „És még az RTL tolvajozza a tv2-t” címmel kabarészámnak minősítitek egy nyilatkozatomat, amiben lopással vádolom a tv2-t. Azt írjátok, hogy nem kéne ezt kezdeni, mert bezzeg az RTL-nek is mennyi lopása volt korábban. A vélemény ezen…..
rak58 2010.09.16 16:46:44
A Nagy Ő-ként ismert Molnár Anikó újságírónak áll, írja a Bors. A Pomázi Polgár című lapban vezeti rovatát, amiben a helyi kutyamenhely helyzetéről tudósít. "A luxuskutyaház forgalmazása mellett a pomázi kóbor kutyák helyzetén szeretnék javítani. A polgármester…..