Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tormi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
addict Ne a nőt, a seggét nézze! 2011.02.21 10:02:00
Egy érdekes videó kering a Youtube-on, amiben két dögös csaj járja Malibu utcáit, felszerelkezve egy popsi-kamerával, ami rögzíti a járókelők minden éhes pillantását. A filmet stílszerűen Valentin napon töltötték fel, és máris 4,5 millió nézőnél jár. Okos ötlet?…..
Tormi 2011.02.21 16:07:26
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
A jelek ott vannak, csak figyelni kell rájuk. Következő posztunk szenvedő alanya egy lány, aki sehogy sem tudja rávenni a barátját, hogy krónikus horkolását kezeltesse, vagy legalább szokjon le a mezitlábas bagóról. A srác kineveti, a lány pedig otthagyja. Most megtudhatod, hogy…..
A párkereső trashreality olyan, mint a takony, ha jól besűrűsödik, akkor lesz szép formás. Legalábbis a Benkő feleséget keresbe nem sikerült annyi érdekes karaktert összeválogatni, hogy már a kezdő részekben is megfelelően sűrű legyen a hangulat. Ezt az is jelzi, hogy az eddigi…..
Olvasónk korábban fejvadászként dolgozott, de ahogy ő írja, megundorodott ettől a világtól és sajnos az országtól is.Kedves Pályázók! Régebben személyzeti tanácsadónál dolgoztam, ezért tudom az alábbiakat. Hamar megundorodtam ettől a világtól és országtól, most már…..