Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba_m

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WTCC-beszámolónkat Sági Elemér, a mi kiküldött szemünk- és fülünk szolgáltatja. A Túraautó-világbajnokság (WTCC)  hétvégi fordulójában ismét új pályát avatott, a valóban festői környezetben fekvő ausztriai Salzburgringet. Igazi színkavalkád, harsogóan zöld fű…..
Csaba_m 2012.05.21 21:51:46
@ommm: Igen láttam, ezért írtam azt, amit :)

Miért ne lenne mérvadó a szívómotoros Focus, a többségnél ugyanabban az elnyújtott kanyarban jelentkezett a probléma, ott meg édesmindegy, hogy turbós a motor vagy szívó, a hosszan tartó terhelés volt a döntő. A Ford-osok pl ezt mondták:

"Nem dolgoztatjuk keményen a gumikat, mivel mi egyelőre tanulási fázisban vagyunk. Mindig a Yokohama által ajánlott guminyomást használjuk, mivel nem rendelkezünk elég tapasztalattal ahhoz, hogy elkezdjünk okoskodni" - nyilatkozta Alan Cole, az Arena Motorsport csapatmenedzsere.
    A hivatalos képeken már a végleges változatot láthatjuk, mely alig változott a Párizsban bemutatott 6-os Coupé Concepthez képest. Szokatlan, hogy a nyitható tetejű változatot mutatják be először, korábban nem volt ritka a fél év különbség a zárt…..
Hosszú a lista, kezdjünk is bele. Röviden a lényeg: a hardver nagyon jó, az iOS nagyon idegesítő az androidhoz képest.  Elöljáróban pár dolog (afféle disclaimer): nem vagyok klasszikus Android fanboy, amiben jobb az iPhone, azt elismerem, nem pedig megmagyarázom, hogy igen, de nem…..
Csaba_m 2010.10.31 02:26:19
Üdv, gratulálok a bejegyzéshez, nagyon tetszett. Személy szerint az Androidos oldalt gyarapítom egy Milestone-nal lassan egy éve (az első telóm amit kintről a hazai megjelenést jóval megelőzve rendeltem látatlanul), de nem keveset szemeztem az iPhone-nal, ami a 4-es óta már külsőre is tetszik, végre nem szappantartó.
Eddig nem olvastam még ennyire elfogulatlan és objektív összehasonlítást. Én is látom az Android hibáit, sajnos azért akad neki főleg a gyorsaság és gördülékenység terén, bár azon a Launcher Pro sokat segített (de ott vannak még a néha beragadó akku lehúzó appok, a szerencsére egyre ritkább újraindulás, legalábbis Milestone-nál ilyenek vannak). Gondolatként felmerült bennem a váltás iPhone 4-re, de most erősödik a gondolat, hogy nem kell nekem, az általad írt problémák nekem is gondot okoznának, most sem rootolok, azt sem jailbreakelném. Widgetek nélkül már úgy érezném mintha újra Nokiám lenne (brrrrr :-) ).
Az elmúlt pár hónapban az csapta ki biztosítékot az agyamban, hogy pl Handrás, meg plastik Józsi is ugyanazt a baromságot szajkózta, hogy az Android iPhone koppintás. Persze amikor beírtam, hogy mégis mire alapozzák ezt a kijelentést nem jött válasz. Az volt az érzésem, hogy fogalom nélkül vagdalkoznak valami felé amit nem is ismernek és valami ördögi eszköznek tekintenek, mert azt úgy alakítod (root nélkül is) ahogy akarod és nem egy "felsőbb hatalom" dönti el helyetted, hogy mi a jó neked. Most, hogy mindkettővel van tapasztalatod van bármi alapja a koppintás sztorinak?