Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jjeessuuss_ok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint cívishonon röhög az ország. Akkor mi vegyük komolyan! Meggyőződésünk, hogy a rendkívül kínos szoborincidens után Kósa Lajos polgármester (országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök) nem akarhatta, hogy ismét művészi (jellegű) alkotás készüljön róla. Arra is…..
...aki szerint rendben van az, ami a hazai "igazságszolgáltatásban" történik? Egyáltalán nevezhetjük ezt a rendszert annak? Nekem erős kétségeim vannak ezt illetően. December elején ítélet született a társát agyonverő diák ügyében. 1 év fogház, négy évre…..
Futács Márkó bár a 23-as keret tagja volt, végül nem csatlakozott az olaszok elleni U-21-es Eb-selejtezőre készülő csapathoz."Mivel valamennyi támadó egészséges, Egervári Sándor, a csapat szakvezetője úgy döntött, hogy Futács Márkónak (aki szerdán még meccset játszik,…..
jjeessuuss_ok 2009.11.13 08:20:31
A nagy örvendezésben úgy csináltunk, mint a felnőtt válogatott védelme, és egymásra vártunk, hogy megénekeljük a magyar U20-as válogatott újabb történelmi tettét. Szerencsére nincs nagy baj, mert tovább írjuk a történelmet ma este, amikor Olaszországgal már az éremért…..
Vastagbőr Itt jó cigánynak lenni 2009.08.03 10:01:00
A romák elleni fegyveres és Molotov-koktélos támadások kivizsgálására hetvenfős nyomozócsoport alakult, a létszám április végén százra nőtt.Ugyenez az indexes cikk eddig négy támadásról számol be (bevallom, nem követem nyomon mindegyiket). Ha ennek megfelelően arányosan…..
jjeessuuss_ok 2009.08.04 08:42:11
jjeessuuss_ok 2009.08.04 08:56:45
aki még nem olvasta volna:
w.blog.hu/2009/03/05/cui

Az ebben az egészben a legnagyobb furcsaság, hogy az összes esetben olyan romákat gyilkoltak le, akik dolgoztak...

Ez szerintem nem két-három idióta műve...
Túl profik.
UPDATE!!!Pólós Feri beélesítette a webshopját, ahol mindenféle kanyar nélkül tudtok rendelni tardás pólókat! Itt és mostantól csak itt! Végre kikukázhatjátok a kamu D&G partipólóitokat, meg a bálás kínai edhárdikat! A Deutsch Viktornak tartozott egy csávó egy elég…..