Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egerentyű

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A portfóliós informatikusok "nagyon jól" meg tudják határozni az ingatlanod értékét anélkül, hogy akár meg is tekintenék, akár a szomszédokat vagy a környéket ismernék.Itt lehet tesztelni: kalkulátor.És most pedig a kommenteket tessék. Az én lakásom banki…..
Heves vitákat vált ki szakmai és kevésbé szakmai körökben a téma, miszerint a hiteltanácsadó kér-e munkadíjat vagy sikerdíjat - ki-ki ízlés szerint - az ügyféltől. Ugyanis köztudott, hogy a bank a hitelközvetítőnek, mint ügynöknek jutalékot fizet, ha hozzá viszi az…..
Hitelestanácsadó olvasónk küldte be az alábbi tippet.A mai világban egyre természetesebb lesz, hogy az emberek hitelfelvételi problémájukkal – idő és szaktudás hiányában – nem járják végig a bankokat a legjobb hitel megtalálásához, hanem tanácsadók…..
egerentyű 2009.05.27 14:25:06
@pocokkaa: Itt is ott is "megnyílik" az ember :-)))
Az áruhitelezési versenyben a fogyasztók egyre több helyen találkoznak a 0% THM-et vagy kamatmentes hitelt hirdető akciókkal. Természetesen léteznek valós kedvezmények, de sokszor a kamatmentesség csak jól behatárolt plusz feltételek mellett áll fenn. Az ilyen akciós hitelek abban…..
egerentyű 2009.05.27 14:21:42
A THM tartalmazzaa kamatot,a kezelési költséget,a hitelbírálati díjat,az értékbecslési díjat éslakáskölcsön esetén a helyszíni szemlék díját.Viszont nem tartalmazza:a késedelmi kamatot,a hitel futamideje meghosszabbításának költségeit,az egyéb olyan fizetési…..
egerentyű 2009.05.27 14:19:02
Amennyiben hitelfelvételről dönt (legyen az személyi kölcsön, lakáshitel, vagy szabad felhasználású jelzáloghitel stb.), vannak olyan kérdések, amelyeket a hitelfelvétel előtt mindenképpen javasolt tisztázni, hogy a lehető legjobb terméket tudja választani. A következőkben…..
egerentyű 2009.05.08 09:41:37