Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HTamás

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anita január óta él Finnországban, ahol erasmusos hallgatóként tanul egy Porvoo nevű településen. A 21 éves egyetemista alighanem a kultúrsokk abban a fázisában van, amikor jellemzően sok minden nem tetszik az embernek, ezeket szedte össze az alábbi posztban. A magam részéről csak…..
Akik követik a médiát azoknak ez nem új. A blikk.hu nyomott egy rövid pár mondatos cikket Tódiról, amiben burkoltan a spiderclub népszerűsítése is benne van. Tovább a cikkhez! A spider vonalhoz  még annyit, hogy tegnap beszéltem Tódival aki eddig elégedett az új terem…..
Aki lemaradt volna, most bepótolhatja. Egy vidám de rövid interjú Erőss Zsolttal. Aki követte, hogy mi történt vele új dolgot nem fog hallani.  ..
Szombaton 13:00-kor megnyitott Budapest új mászóterme, a spider club. Természetesen elmentünk megnézni, hogy mit építettek budapest szívében. Vártak minket, így fotó és videó is készült a teremről. Sokan jöttek el a nem hivatalos nyitásra, és hamar birtokba is vették a terem…..
HTamás 2010.01.27 17:28:56
@Joska_koma: Szerintem menj el és nézd meg!

Nem egetrengetően magas az tény, de pont elég.

Ha nagyobbat akarnak építeni, akkor magasabb épület kell, szerintem ezt is elég nehéz volt megtalálni, és akkor a költségekről nem is beszélek.
HTamás 2010.01.29 13:06:01
@Bobby Newmark: Hát sajnos ezzel nem vagyok beljebb, mert nem vagyunk házasok :(

Sebaj az lesz a vége veszünk két bérletet, aztán az legalább sokáig tart.
Na most már itt az ideje, hogy megmutassuk azoknak a videót, akik esetleg lemaradtak. Köszönjük mindenkinek, aki felhívta rá a figyelmet! ..
HTamás 2010.01.21 16:52:33
@SupaCow: Akkor ott találkozunk ;) Bár lehet inkább vasárnap megyünk, hátha akkor nem lesz tömeg, meg egyébként is az a mászós napunk.
Nemrégiben Banskaban volt extrém sportos filmfesztivál, amiről említést is tettem. Most itt az ideje, hogy az EOFT-re is felhívjam a figyelmeteket. A trailer alapján szinte mindenki megkapja a kedvenc sportja, ezévi legjobb felvételeit. 6 országot turnéznak be a filmekkel,…..
És akkor természetesen szólózik, ahogy illik ALAIN ROBERT Solo en montagne - THE FRENCH SPIDERMAN Uploaded by olemaitre. - Basketball, baseball, pro wrestling and more sports videos...
Egy olyan helyen, ahol a sziklamászásra is nagyszerűek a feltételek, egyre csak nyílnak a jobbnál-jobb mászótermek. Mint például a Movement Climbing + Fitness. Éppen olvastam egy régi Matulás cikket, ami Magyarország egyhelyben járásáról szól. A budapesti…..
Tegnap este Klébi volt. Na nem másztam :(, de fotóztam. Bevallom nem voltam valami nagy formában. A sorozatból 33 kép került kiválasztásra a tovább után ezeket láthatjátok. Beszélgettem Emesével. Ő üzemelteti a termet. Hamarosan lesznek új fogások a plafonon. (Direkt a Klébi…..
Itt a szezon, goodbye terem - hello szikla. Ha már előre görcsölsz, hogy télen termebe kell menned, akkor jöhet a fellelhető toplisták, és egyéb forrásokból a világ 11+1 LEGNAGYOBB műfala, hogy "tudd, hova menj"! Bemelegítésnek néhány közel hazai adat: Everest Gym -…..
Körülbelül fél éve találkoztam egy magyar mászócipő javítós oldallal, ahol a javításon kívül volt pár saját cipő is. A szerkesztőségi arcokkal már akkor is kiváncsiak voltunk, hogy milyenek lehetnek ezek a cipők. A nézelődést akkor nem követte vásárlás. Közbe…..