Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aberwarum

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a Dacia standja az egyik legüdébb színfolt a Párizsi Autószalonon. Semmi elektromos vacak, nem hirdetik, hány grammot sikerült lefaragniuk a blue-efficient-űrtechnológiával - egyszerűen és őszintén odateszik, amijük van. Logan, Sandero, Stepway,…..
Volt ám egy második felvonása is a világjáró Subaru 360-kipróbálásának, ugye ez az az autó és esemény, amiről a múlt héten írtam, olvassák el kérem, ha akkor nem sikerült, szerintem nagyon érdekes, bárkinek. Imrével ugyanis a riport kötelező témáin kívül - hogy készült…..
aberwarum 2010.08.31 10:45:02
@Csikós Zsolt: Akkor most melyik az eredeti !!!Bianki!!! tükör, a tied, vagy amit a Spica belinkelt a subito -rol? Vagy ez már egy facelift? Esetleg a tetőhöz járt más tükör?
Először is. Szóljanak a pokoli harangok! Megvan az öt szerencsés, akiknek nem derogál, ha be kell ülniük egy Ariel Atomba. A bookline.hu már felvette velük a kapcsolatot, természetesen ott lesznek mindannyian. A 88 megrendelőből ők öten azok, akiket a Közös Gépi Tudat (Angéla…..
Belsőség Csak vittük valamire 2010.07.22 11:07:00
Végre! Fennálásunk tizedik évére sikerült elérnünk a warez-portálokat dupla DVD-nkkel. A torrentet megállítani nem lehet, de aki valamit is számít, az úgy is megrendeli a shopból, féláron 2,5 ropiért egy bónusz bögrével. (Jeszenszky Zsolt, egy kis meló.)..
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Belsőség Megérkezett a tréler! 2010.03.07 12:50:00
12:12 Rövid hír: Megérkezett a tréler, most rakják fel az autót. Szerencsére 1200 kg-ra van hitelesítve, a Ponty 1150 kiló, legalább emiatt nem kell idegeskedni. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész,…..
aberwarum 2010.03.07 13:38:09
@biker_kolee:

Izé, akkor lehet kellene egy powered by BMW felirat is a polora
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...
aberwarum 2009.05.07 02:51:41
Hello Mindenki!
Szerintem a cikkíró tudja mit csinál, és nagyon is ki lehet belőle olvasni mit akar elérni. Én magam a sokat emlegetett vidéki parasz vagyok, évi nem túl sok, de nem is annyira kevés többé kevésbé mindennapi vezetési rutinnal rendelkezem.
Alapvetően nem hajtok lassan, bár már kikopott a tinédzseres hév, a gumifüstölés és kilincsel előre kanyarodás.
Mégis... egy történet, hogy aki nem érti, hátha megérti, hogy én mire gondoltam, amikor elolvastam a poszt:

Elindultam édsapámmal a nagyfaluba... dolgunk volt itt -ott. Elementünk egy 17 kerületi volt évfolyamtársamhoz is egy baráti kávéra stb, de nem indultunk még haza a vadkeletnek, hanem még vissza kellett menni a 5 -ik kerületbe. Mondja a haver, hogy de jó, ő megy arra csajozni, vigyük be, akkor nem megy büdös bkv-val. Keletinél buszmegállóba megálltam (jó szabálytalan, de ez van) kipattan a srác és Goodbye.
Este felhív, kérdi otthon vagyunk? Mondom persze, minden ok. Asztmondja ő 3 percig (cikkíró értékes perceiről van szó) röhögött, mert mindt mondta bénázva nem mertem elindulni a buszstopból, pedig már minden pesti megtette volna.
NA JA! De nem én, aki 10-ed ennyi autó/km3 -hez vagyok szokva. A sokéves jogsi és 100ezer km mind lófütty ilyenkor. És lássuk be, egy többnapos hétvége mágnesként vonza az ilyen embereket csodás fővárosunkba, talán ez lehetett a kiváltó oka a cikknek. Persze nem akarok én sem tutyi mutyizni, csak egyszerűen a processzorom levolt egy kicsit terhelve a rohanó látványtól. És ha először mennék mint (és csak Pesten hétvéginek számító autós) az új m0 szakaszon, hát én se nyomnám 110-ig, mert azon izgulnék, hogy eltaláljam a naplás tavi kijárót, mert ha nem, hát nehezen megyek el a ritkán látogatott ismerősömhöz is akár.
Biztos van olyan, aki nem emiatt bénázik, mondjuk a sávelhagyásos ráhúzást azt azért én kerülöm, de sok esetben én megértem, magam miatt is az ügyetlenkedőket, (mondjuk kocsiba evés miattit nem) és próbálom öket segíteni az én vidéki territóriumomban is, hogy meglegyen a lendület. Na meg persze figyelni kell a másikra, és a KRESZ szerinti KÖLCSÖNÖS BIZALOM -nak megfelelni.

Peace and flowers