Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bujekabujeka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
A sorozatjunkie-tól irigyeltük el az ugrás utáni két videót, ha más nem, akkor az évad szlogenje máris spoileres, azért a tovább. Mondjuk annyira nem vészes, hogy emiatt lemaradjunk róla, inkább klikkoljon mindenki!..
Tegnap az amerikai kritikusok egyik összesített listáját toltuk az olvasók elé, és kommenteltek is hozzá elég lelkesen, most jöhet a mi (na jó, én) kedvenceimet és csalódásaimat tartalmazó két (rövidebb) lista, és ha továbbra is ilyen markáns véményt tetszenek formálni a…..
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
Múlt héten Clairemackó minden ismerősét agymosta a Néma (aki nem is az), Emo álmot látott, amiben felrobbant, Jessica/Niki sittre vágta saját magát, Sylar pedig kinyírta Eden kisasszonyt, pedig szép gombszeme volt neki. Emót korházba vitték, majd ott magyarázza, hogy ő robbanós…..
Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves…..
Höjj, Shaft iz in da house, Richard Roundtree alakítja a vastagszájú Simone faterját, akit Peter kezelget, és közben elmeséli neki, hogy ő bizony tud repülni, meg minden. Na persze álom az egész, mert amikor Emo kilép az ablakon, akkor felébred, mert SimoneFater meghalt. Nem akarok itt…..