Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kossuthlajos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
kossuthlajos 2009.05.06 23:39:10
Nahát ezt már ényleg nem bírtam szó nélkül hagyni! Pedig nem szeretek regisztrálgatni.
1.: Gratula! Nagyon örülök, hogy összejött.
2.: A legnagyobb tévedés a legtöbb ember részéről, s a legnagyobb hazugság a szadisták részéről: az SZDSZ nem liberális, hanem NEOLIBERÁLIS értékeket képvisel, ami bár nem egymás ellentétei, de közelről sem jelentik ugyanazt!
3.: Ha most nem indulna az LMP-HP én is és akiknek leadtam a kopogtatóját azok is érvénytelenül szavaztunk volna. Mert csak így tudtuk volna kifejezni az elégedetlenségünket, nemtetszésünket.
4.: Mit ba**ott el Horváth Ágnes?! 40km-re lakom a fővárostól a területileg illetékes ügyeletes szakrendelőt és kórházat így tudom elérni (jogsim nincs, kocsi nincs): bemegyek Budapestre a nagy pu-ra, ott metróra szálok, elmegyek a végállomásig, majd HÉV-re szálok és már ott is vagyok. Ha szerencsém van két és fél óra alatt meg is járom és kerül egy út csak oda ezerötszáz forintba. Nem sokkal értelmesebb a nagyvárosban a nagyállomáshoz közel eső "súlyponti" kórházban jelentkeznem mondjuk 40 fokos lázzal véres vizelettel, vesegörcscsel a máj. 1.-i hosszú hétvégén, vagy az okt. 23- négynapos ünnepen a másfél éves 39 fokos, fülgyulladásos gyerekemmel a Bethesdában? Ott nem láthatnak el miket, mert nem tartozunk oda. Vegyél autót, tartsd fennt, csinálj jogsit, különben megdöglesz a kölykeiddel együtt. MIért? Mert horváth ági (mint Nemecsek)nem tudja elképzelni, hogy nincs kocsid és nem tudod kiköhögni a vezetői tanfolyam árát.
5.: Régi, jó szlogen életem első tüntetéséről "MI van a Bokros galérián? Fodor!". A minap nyilatkozott a tervezett családtámogatási nyirbálások várható hatásáról egy demográfus, aki azt mondta, hogy ezek a mostani intézkedések várhatóan nem fogják annyira látványosan visszavetni a gyermekválalási kedvet, mint annak idején a Bokros csomag.
6.: Az LMP+HP-nek szerintem megvan az esélye, hogy bekerüljön az EU parlamentbe, de minimum súrolja a határt. Aki nem ezt gondolja, az kommenteljen máshol, ez a hely szerintem a lelkes támogatóknak szól, ahol bíztathatjuk egymást, örömködhetünk együtt, nem kell elrontani másnak az örömét, mert a dolgok visszaütnek. Nem mi fogunk visszaütni, hanem az életed, a sorsod fog úgy alakulni. Nem baj, ha mást gondolsz, szeresd a szadeszt, meg a jobbikot is egyszerre, nyugodtan, csak minket ne húzz le vele.
7.:Szerintem az LMP az egyetlen akinek van használható programja és annyira partnerként kezelnek, hogy hosszú kiadványokban ismertetik azokat, ezért nem jut el sokakhoz, mert nem butítják le két mondatra, hogy mit és hogy szeretnének, hanem kifejtik, ezt viszont nem mindenki olvassa végig. Plusz egy harmincoldalas kiadvány költsége sem ugyenez, mint egy félbehajtott A4-é. Tehát inkább csinálnak 1000 tartalmasat, mint 100000 szemetet.
Üdv!