Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cetlizo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kurva szar napja lehetett H. Miklósnak (remélem tudjuk kiről van szó) péntek délután. Sokak számára meglepő módon a rendőrök néhány perccel mentelmi jogának lejárta után őrizetbe vették, s bilincsbe verve állították elő a Teve utcai székházba. Mint kiderült a nyomozók…..
Subba Ádok Zoli: Jó lépegetést! 2010.05.18 10:30:00
Ádok Zoli weboldala a látogatót köszöntő kis mozgó Ádok Zolival(!) kihagyhatatlan élmény, ez a bársonyos hanghordozás pedig egyenesen kikészített minket!Bónusznak egy újabb telitalálat Ikertorony Pétertől, Perwoll Nagyúr kiagyalójától. (Dominick Monaghannal a Gyűrük…..
Ellenőrző Irígyek a tanárokra? 2010.05.18 08:00:00
A tegnapi posztunkhoz érkezett kommentek közül választottunk egyet, ami -a mi véleményünket is képviselve- végigveszi az "érveket" és szisztematikusan végiggondolva azokat, válaszol is rájuk. Üdv Mindenkinek! Végig olvastam a kommenteket és sírni támadt kedvem a sok…..
 avagy: hány százalékot lehet elérni Minden valamirevaló tanárnak vannak történetei a legostobább diákokról. Ez az a kategória, akik mintha gyógyszert vennének be a tudás és a logika ellen, akiknél édesmindegy, hogy egyszer vagy nyolcszor magyarázza el az ember az…..
  Május 15-én ünnepelték az orosz főváros metrójának 75. születésnapját Moszkvában. Nap mint nap több millióan használják a helyenként több évtizedes, néhol már modern vagonokkal közlekedő vonatokat. A ,,Forradalom Tere˝ (Площадь Революции) megállóban…..
Dedikáljuk ezt a felvételt a világ összes esküvős lemezlovasának. Nem akarjuk lelőni előre, 0:24-nél bontakozik ki a videó.   ..
best of semmi 2010.05.17 19:40:05
 Papék Romániában nyaraltak, nem ma, 85 környékén.És hát annyira durva volt, hogy a kocsiból is nyomatták a fényképezést.             ..
Valahogy az olyan nem túl érdekes dolgokat, mint például az elsősegély is el kell adni, csak ügyesebben kell csomagolni. A SuperSexy CPR oldalon ennek egy igen figyelemfelkeltő módját választották egész egyszerűen úgy, hogy statisztának nem szakikat, hanem 2 túlöltözöttnek nem…..