Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bhiodi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Izlandra látogatunk, kalauzunk ismét a Magyar Rádió északon kalandozó munkatársa, Lantos Gábor, aki megint egy egészen különleges történetet küldött. (Eddigi írásait ide kattintva olvashatjátok el.) Mai főszereplője Pál, aki birkavágóhídon is dolgozott, most pedig egy…..
bhiodi 2013.02.21 21:23:05
@Naaaa!: Az egy dolog, hogy legyen saját véleménye az embernek és igenis ki lehet nyilvánítani. De a liberalizmus, illetve szólásszabadság és az, hogy olyanokat mond az ember, hogy: "büszke vagy arra, hogy homofób vagyok", azt sugallván, hogy ez mennyire jó dolog, eltér egymástól. Nem arról van szó, hogy ne nyilvánítsunk véleményt, de azért remélem belátod, hogy ilyeneket nem kéne mondani. A homofóbia minden tekintetben elítélendő, kizárólag negatív vonzata van.
Azzal meg semmi baj nincs, ha a "buzi" szót használod, amíg nem pejoratív értelmében használod és érted, különben sértő.
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
bhiodi 2009.10.01 10:37:56
@Remus90: én már letöltöttem angolul és kurva jó :D
nem hiszem el, hogy az évadok egyre jobbak lesznek. Nem úgy a South Parkban ahol változó, néha egy jó, néha egy kevésbé. Imádo-hoom :)
bhiodi 2009.10.08 16:58:42
@normiii420: én speciell letöltöttem torrentről. úgy a legegyszerűbb.