Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pimpipimpi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
pimpipimpi 2010.01.15 18:14:51
@Eric_Cartman: Egyszer azt mondtad a story nem igaz, máskor, hogy szar. Szerintem a kettő nem fér össze, mert ha nem igaz, akkor szar sem lehet. Erre varjál gombot.
A másik, hogy itt osztod az észt, hazugsággal vádolsz, közbe egy mesefigura a képed és a neved. Ha annyira hiteles lenne amit írsz, akkor kiírnád a neved/címed mielőtt pálcát törsz mások felett! Ezt azért már nem mered megtenni mi?? Hátha mégis igaz az albános/kínais/barcikais haveri kör... Te egy bohóc vagy, aki a cirkuszban két előadás között írja a rosszindulatú kommentjeit...:) Majd ha cirkuszba megyünk megkereslek...
pimpipimpi 2010.01.15 19:38:52
@morrisal_: Oszthatod itt az észt, de ha akkora szemét lenne a storym, akkor nem jönnél vissza félóránként kommentelgetni!! Akkor egy gondolatot sem szentelnél erre az egészre, nemhogy hosszú kommenteket írogass... Ennyit rólad... Anyukád nem foglalkozott veled eleget kiskodorodban, nem kell pszichológusnak lennem hozzá, hogy észrevegyem benned a beteges rosszindulatot, a "minden haugság" hozzáállást.
Továbbá azt írtad, hogy "Nem hiszem el, hogy valaki komolyan nekiáll vele vitázni kártyákról, megoldásokról, egyebekről, mikor nyilvánvaló, hogy mese az egész." Szerinted akkor mi folyt itt az elmúlt két napban? Ja, hogy anyukád még szemüveget se vett neked...:)
pimpipimpi 2010.01.15 19:45:11
@morrisal_: Csak kétszer annyiszor kommenteltél a storyhoz mint én, ahhoz képest, hogy kamunak hiszed. Akkor mégiscsak veled nincs rendben valami...:)
EFOTT2009 Indulás 2009.07.14 14:18:03
Most végeztem a munkával, azaz inkább abbahagytam. Ennek sosem lenne vége.Nem is ez a lényeg, mostantól nem foglalkozom egy darabig a céges ügyekkel, majd megoldják valahogy nélkülem.Az indulás annyiban szerencsétlen, hogy dé haverom mégsem tud jönni, pedig a végére még vip jegyet…..